Ce indica faptul ca iPhone XR nu se vinde atat de bine pe cat si-ar dori Apple

Ce indica faptul ca iPhone XR nu se vinde atat de bine pe cat si-ar dori Apple

Apple a semnalat o cerere dezamagitoare pentru noul iPhone XR. Exista motive pentru care se crede ca iPhone XR nu se vinde la fel de bine pe cat si-ar fi dorit compania.

Motivul pentru care se crede ca iPhone XR nu se vinde atat de bine este faptul ca Apple a cerut furnizorilor Foxconn si Pegatron sa suspende planurile de intensificare a productiei.

S-a spus initial ca smartphone-ul se vinde destul de bine, iar estimarile timpurii indicau ca acesta a depasit iPhone 8 in ceea ce priveste numarul precomenzilor.

CITESTE SI:  Imprimantele HP suporta acum printare controlata prin voce

Desi faptul ca l-a depasit ar putea fi adevarat, se pare ca vanzarile generale nu sunt la fel de multe pe cat i-ar fi placut companiei Apple.

Asta potrivit unei stiri de Nikkei care a informat ca Apple a anulat intensificarea productiei pe care initial a cerut-o de la furnizori precum Foxconn si Pegatron.

Potrivit sursei publicatiei Nikkei, “In ceea ce priveste Foxconn, compania a pregatit aproape 60 de linii de asamblare pentru iPhone XR, dar recent foloseste numai aproximativ 45 de linii de productie, deoarece Apple a spus ca nu este nevoie deocamdata sa produca mai multe unitati iPhone XR”.

CITESTE SI:  Ce companie va lansa primul sau smartphone 5G si pliabil in 2019

De asemenea, stirea sustine ca Apple s-a adresat anterior unui alt furnizor, Wistron, pentru a fi in asteptare de comenzi, dar surse din lantul de aprovizionare sustin ca Wistron inca nu a primit acele comenzi si ca nu se asteapta sa le primeasca in sezonul sarbatorilor.

CITESTE SI:  Tim Cook critica companiile care monetizeaza datele personale ale clientilor

Exista altii care se asteapta ca smartphone-ul se va vinde bine datorita faptului ca este considerabil mai ieftin decat Xs si Xs Max si ca in cea mai mare parte are aceleasi specificatii.

Nu este clar de ce iPhone XR nu se vinde prea bine si nu are succesul la care spera Apple, dar se pare ca compania intensifica acum productia de smartphone-uri mai vechi, cum ar fi 8 si 8 Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *