fbpx

Ce ii avertizeaza Netflix pe oameni, legat de un film

Ce ii avertizeaza Netflix pe oameni, legat de un film

In filmul “Orbeste” difuzat de Netflix, oamenii trebuie sa se apere de un pericol, pentru a ajunge in siguranta. Filmul – care a primit recenzii mixte – a devenit in mod inexplicabil sursa unei provocari de sarbatorile de anul trecut. Netflix a anuntat ca 45 de milioane de oameni au urmarit filmul pe platforma in primele 7 zile de la lansare.

Chiar daca nu ati urmarit filmul “Orbeste” al Netflix (care a fost urmarit de peste 45 de milioane de conturi), trailerele, afisele si promourile par sa o infatiseze pe actrita Sandra Bullock fiind legata la ochi.

CITESTE SI:  La ce e util accesoriul Ring Fit Adventure pentru Nintendo Switch

Asta pentru ca ideea filmului companiei Netflix e ca, daca vezi monstrul, vei muri. Asa ca pare ca ai sanse mai mari de supravietuire daca esti legat la ochi. Din pacate, se pare ca filmul a dat nastere unor provocari in lumea reala, oamenii mergand legati la ochi.

E evident ca aceasta nu e o idee buna, dar totusi oamenii o pun in practica. Lucrurile au mers atat de departe incat Netflix a emis o avertizare pe Twitter prin care le cere sa nu mai mearga legati la ochi.

CITESTE SI:  Motivul pentru care avionul Boeing 737 Max s-ar fi prabusit in Indonezia

Conform tweet-ului de avertizare al companiei Netflix, “Nu putem crede ca trebuie sa spunem acest lucru, dar: VA RUGAM SA NU VA PUNETI IN PERICOL CU ACEASTA PROVOCARE! Nu stim cum a pornit aceasta si apreciem ca apreciati filmul, dar nu e bine sa ajungeti in spital din cauza imitarilor”.

CITESTE SI:  Un individ a divulgat secrete Nintendo. Cum va fi pedepsit

Am vazut mai multe provocari in trecut care au avut consecinte dintre cele mai rele pentru oamenii care au participat la acestea. De exemplu, la un moment dat a existat “provocarea lesinului” din cauza careia oamenii s-au strangulat pana au cazut inconstienti.

Mai era si provocarea scortisoarei, din cauza careia oamenii se sufocau pana la moarte. Este suficient sa spunem ca acestea sunt lucruri pe care Netflix nu vrea sa le aiba pe cunostinta.