fbpx

Ce idee are Elon Musk pentru a-i salva pe baietii blocati in pestera din Thailanda

Ce idee are Elon Musk pentru a-i salva pe baietii blocati in pestera din Thailanda

Elon Musk trimite echipe de ingineri in Thailanda pentru a vedea daca pot ajuta autoritatile sa salveze mai multi baieti si pe antrenorul lor care sunt blocati intr-o pestera acolo.

Unii dintre voi poate ati auzit ca CEO-ul Tesla si SpaceX, Elon Musk, a anuntat ca a trimis echipe de la SpaceX si Boring Co. in Thailanda pentru a-si oferi ajutorul in salvarea a 12 baieti si a antrenorului lor de fotbal care sunt blocati intr-o pestera.

Elon Musk a postat un tweet despre o idee si se pare ca acesta ar putea avea o solutie. Potrivit unuia dintre tweet-urile lui Elon Musk, el spune ca, pe baza feedback-ului pe care l-a primit, crede ca un submarin de dimensiuni mici care foloseste oxigen lichid ar putea fi modul in care acei baieti blocati vor putea fi scosi din pestera din Thailanda.

CITESTE SI:  Mai multe companii tehnologice se alatura luptei pentru neutralitatea internetului

Una dintre problemele cu care se confrunta salvatorii este ca baietii nu stiu sa se scufunde, iar calea spre pestera din Thailanda este dificila chiar si pentru profesionisti.

Urmatoarea problema este timpul pentru ca, din cauza faptului ca in Thailanda exista acum un sezon musonic si ploua aproape in fiecare zi, nivelul apei din pestera creste, ceea ce inseamna ca este o cursa impotriva timpului incercarea de a-i extrage pe baieti blocati in pestera si pe antrenor cat mai curand posibil.

CITESTE SI:  Preturile pentru camionul electric Semi al Tesla au fost anuntate

Cand a fost intrebat cat de mult va dura producerea acestui submarin, CEO-ul Tesla a raspuns spunand ca constructia ar trebui sa dureze 8 ore, urmata de un zbor de 17 ore spre Thailanda, ceea ce inseamna ca va dura putin peste o zi inainte ca salvatorii sa poata folosi submarinul pentru acei baieti blocati.

Nu este clar daca solutia lui Elon Musk va functiona, dar presupunem ca orice ajutor pentru acei baieti blocati in pestera din Thailanda este de apreciat. In plus, avand in vedere faptul ca CEO-ul Tesla este cunoscut pentru munca sa, poate ca aceasta e ceea ce este necesar pentru a aduce pe toata lumea acasa in siguranta si sanatoasa.

Facebook