Ce gafa a comis cineva de la Sony legata de trailerul unui film pe YouTube

Ce gafa a comis cineva de la Sony legata de trailerul unui film pe YouTube

Sony Pictures Entertainment a lansat probabil cel mai lung trailer din istoria YouTube. Trailerul oficial al filmului Khali the Killer are o durata de o ora si jumatate pe YouTube.

Asta pentru ca cineva foarte neatent si iresponsabil a incarcat pe YouTube intregul film. Cineva pare sa fi incarcat din greseala intregul film pe canalul Sony Pictures Entertainment.

YouTube este principalul loc pentru promovarea trailerelor de filme, avand in vedere ca oamenii se arunca pe acest site de partajare video pentru a afla mai multe informatii despre peliculele noi si viitoare.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone 6 si Galaxy S6 intr-un test de viteza WiFi

Se presupunea ca Sony Pictures Entertainment va lansa pe data de 3 iulie trailerul oficial pentru “Khali the Killer” pe YouTube, dar in cele din urma a lansat mai mult decat atat. Cineva de la Sony a incarcat, se pare, intreaga pelicula in loc de clipul scurt de prezentare.

Clipul video care a fost incarcat in locul trailerului avea o durata o ora si jumatate, deoarece era de fapt filmul complet. A fost incarcat pe canalul oficial al Sony Pictures Entertainment si a ramas online timp de cateva ore, dupa care a fost eliminat.

CITESTE SI:  Ce alta vulnerabilitate de securitate a fost descoperita in procesoarele Intel

Khali the Killer a fost lansat in noiembrie 2017 pe DVD, dar rularea in cinematografe va incepe de pe 31 august, tocmai de aceea pelicula a fost promovata pe YouTube. Sony nu a comentat inca in aceasta privinta.

Cu toate acestea, acest lucru ridica intrebarea: nu a vazut persoana responsabila de incarcarea clipului scurt de prezentare ce incarca de fapt pe YouTube? Nu a fost surprinsa sa vada ca incarcarea dureaza atat de mult?

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care Netflix ar vrea sa-si cumpere cinematografe

A avut trailerul si filmul complet in acelasi folder? Speram ca Sony va oferi mai multe detalii in curand. Filmul a fost eliminat si niciun trailer nu a fost incarcat, pana la data de 3 iulie – cel putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *