fbpx
Ce functie Apple Maps ajunge in Japonia pentru prima data

Ce functie Apple Maps ajunge in Japonia pentru prima data

Serviciul de harti Apple Maps a lansat pentru prima data o anumita functie in afara Statelor Unite, mai exact in Japonia. De fapt, acea functie a serviciului de harti Apple Maps a ajuns in patru orase din Japonia. Cu siguranta urmeaza ca acea caracteristica a serviciului de harti sa ajunga si in alte orase din Japonia.

Pana in prezent, caracteristica Look Street (asemanatoare Google Street View) a Apple Maps a fost disponibila doar in anumite orase din SUA. Cu toate acestea, acum s-a extins pentru prima data pe plan international, ajungand in patru orase din Japonia: Tokyo, Osaka, Nagoya si Kyoto.

CITESTE SI:  Ce urmari ar putea avea reclamele false la jocul Android Fortnite

Asta inseamna ca acum puteti vedea cladiri, muzee, turnul Tokyo si altele. Cu toate acestea, functia Look Around este limitata doar la drumuri rutiere.

La fel ca Google Street View, Look Around iti permite sa vezi imagini 360 de grade capturate de autovehiculele Apple Maps. Imaginile apar intr-o fereastra pop-up atunci cand apesi pe pictograma binoclu.

CITESTE SI:  De ce un individ doreste 1000 de miliarde de dolari de la Apple

Nu-ti ocupa intreaga fereastra, spre deosebire de atunci cand treci de la Google Maps la Google Street View. Pe langa Look Around, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a adus si alte noi functii in Japonia, inclusiv navigare imbunatatita si indrumare Siri.

Functiile 2.0 probabil au ajuns in Japonia inaintea altor natiuni, deoarece compania din Cupertino pregatea o lansare pentru Jocurile Olimpice din 2020 din Tokyo – care intre timp au fost amanate din cauza pandemiei de coronavirus Wuhan.

CITESTE SI:  Cat a investit Intel in primul sau cip AI pentru centre de calcul mari

Look Around a ajuns pe iOS 13 anul trecut, dar aceasta functie a serviciului de harti Apple Maps este inca disponibila doar in vreo 10 orase din Statele Unite, cum ar fi San Francisco, Las Vegas, Honolulu, New York City si Boston, conform publicatiei 9to5Mac. Ce parere ai despre asta? Crezi ca, dupa lansarea in Japonia, functia Look Around a Apple Maps va ajunge curand la nivelul Google Street View?