fbpx

Ce folosesc protestatarii din Hong Kong pentru a nu fi recunoscuti de camerele de recunoastere faciala

Ce folosesc protestatarii din Hong Kong pentru a nu fi recunoscuti de camerele de recunoastere faciala

Protestatarii din Hong Kong folosesc instrumente pentru a impiedica sa fie recunoscuti de camerele de recunoastere faciala instalate de politie, pe langa faptul ca poarta masti pentru a-si ascunde chipurile.

Daca ai urmarit stirile internationale in ultima vreme, poate ca ai auzit ca exista proteste in acest moment in Hong Kong. Unii locuitori din Hong Kong protesteaza impotriva unui proiect de lege controversat de extradare de oameni indezirabili catre China.

CITESTE SI:  Masina zburatoare a Airbus va fi testata pana la sfarsitul anului

Ca in cazul multor proteste, exista conflicte cu politia, iar acum circula stiri despre cum protestatarii folosesc lasere pentru a nu fi recunoscuti de camerele de recunoastere faciala care au fost instalate.

Conform stirilor, in incercarea de a irita politia si de a perturba camerele care folosesc recunoasterea faciala, protestatarii folosesc lasere si lumini puternice pe care le-au directionat catre camere.

Dupa cum se pare, multi dintre protestatarii din Hong Kong au folosit si masti pentru a-si ascunde chipurile pentru a nu fi recunoscuti. Unii dintre chiar au mers atat de departe incat si-au acoperit brandul incaltamintei pentru a nu fi recunoscuti. Protestatarii spera ca aceste masuri le vor pastra anonimatul.

CITESTE SI:  Modul ciudat prin care o femeie a aflat ca are cancer de san

Unele dintre masurile protestatarilor din Hong Kong par sa fie folosite si de politie, unii dintre politisti indreptand fascicule de lumina de mare putere catre echipele de televiziune si catre fotografi, pentru ca acestia sa nu reuseasca sa captureze clipuri video si fotografii cu protestele.

CITESTE SI:  Uimitor. In cate ore a vandut complet KFC carne falsa

Nu ar fi pentru prima data cand auzim despre oameni care incearca sa fenteze camerele publice de recunoastere faciala. Cu toate acestea, au aparut si unele solutii ingenioase care impiedica aceste camere de recunoastere faciala sa te recunoasca, cum ar fi o anumita bijuterie si o imagine colorata.

Sursa imagine: Flickr.com