Ce fel de laptop Pixelbook nou va anunta Google si cand

Ce fel de laptop Pixelbook nou va anunta Google si cand

Deja asteptam ca compania Google sa dezvaluie smartphone-urile Pixel 3 si Pixel 3 XL, castile Pixel Buds de a doua generatie si un smartwatch Wear OS cu brandul Pixel in luna octombrie.

Dar se pare ca trebuie sa adaugam si un laptop Google Pixelbook de a doua generatie pe aceasta lista. Ce fel de Pixelbook? Cu margini mai subtiri, se pare.

Se pare ca Google va lansa o varietate de dispozitive in aceasta toamna si, daca e sa credem o noua stire, ar trebui sa adaugam pe lista si un nou laptop Pixelbook.

Pixel 3 si Pixel 3 XL, noile casti Pixel Buds si un nou smartwatch Pixel sunt deja asteptate sa se lanseze in luna octombrie a acestui an si se crede ca va exista si un nou laptop Google Pixelbook.

CITESTE SI:  De ce CEO-ul Facebook n-ar mai vrea ca iPhone-urile sa fie folosite de directorii sai

Sursa @evleaks – care dezvaluie informatii pe Twitter – a auzit ca gama de produse din aceasta toamna de la Google va include un laptop de a doua generatie si care va avea margini mai subtiri.

Se spune ca noul laptop al Google va fi livrat inainte de sfarsitul acestui an. Ar putea foarte bine sa fie disponibil pana la sfarsitul acestui an, daca este anuntat in octombrie.

Unii dintre voi poate va amintiti ca primul laptop Google Pixelbook a fost disponibil imediat pentru precomanda dupa ce a fost anuntat anul trecut. Doar modelul de laptop Pixelbook cu configuratie Core i7 si 512GB a fost livrat in luna ianuarie a anului 2018, iar configuratiile Core i5 si 128GB/256GB au fost livrate la cateva saptamani dupa ce au fost anuntate.

CITESTE SI:  Un difuzor smart a salvat, se pare, viata unei persoane in Statele Unite

Deci este complet posibil ca noul Pixelbook se fie livrat inainte de sfarsitul acestui an. Fanii laptopului ar putea aprecia faptul ca dispozitivul de a doua generatie are margini mai subtiri, avand in vedere ca marginile considerabil mai groase ale predecesorului nu au fost prea apreciate de clienti. Cu toate acestea, Google inca nu a spus nimic despre un nou Pixelbook, dar probabil va spune ceva despre acest dispozitiv dupa ceva vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *