Ce fel de baterie are Apple iPhone Xs

Ce fel de baterie are Apple iPhone Xs

Desi iPhone Xs are practic acelasi aspect exterior ca X, prima demontare a celui mai nou smartphone Apple dezvaluie cateva modificari care au fost efectuate in interior.

Dupa demontarea lui iPhone Xs, de aceasta data de Fixje iPhone, am aflat ca bateria acestuia are tot forma de L, dar e formata doar dintr-o piesa.

Inainte de anuntarea noilor smartphone-uri, se zvonea ca Apple ar putea adopta un design nou al bateriei. Cu X, Apple a prezentat un acumulator mare care avea un design in forma de L.

Cu toate acestea, acesta necesita doua baterii separate care formau L-ul. Totusi, pentru iPhone Xs, se zvonea ca acest design s-ar putea schimba intr-un singur acumulator cu forma de L si se pare ca zvonurile s-au dovedit a fi adevarate.

CITESTE SI:  Amazon breveteaza o metoda pentru a-i impiedica pe clienti sa verifice preturile online

Intr-o demontare a lui Apple iPhone Xs, aflam ca acesta are intr-adevar o baterie in forma de L, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus.

In imagine, se compara X cu Apple iPhone Xs. Nu exista nicio diferenta in ceea ce priveste functionalitatea, acum ca bateria este formata dintr-o singura piesa.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca, in ceea ce priveste capacitatea, iPhone Xs are o baterie de 2658mAh mai mica, spre deosebire de acumulatorul de 2716mAh al lui X.

CITESTE SI:  Huawei va lansa in curand smartphone-uri 4G pentru mai putin de 600 de lei

Cu toate acestea, Apple a spus – in timpul dezvaluirii noilor telefoane – ca noile smartphone-uri cu noul sau cip vor fi mai eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce va duce la 30 de minute in plus de utilizare.

Fara indoiala, multi ar prefera o baterie mult mai mare, deoarece autonomia acumulatorului este una dintre principalele preocupari ale utilizatorilor de smartphone-uri de la compania din Cupertino, dar Apple a inceput sa suporte incarcarea rapida incepand cu smartphone-urile din 2017, asa ca unii se pot multumi cu asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *