Ce fel de baterie are Apple iPhone Xs

Ce fel de baterie are Apple iPhone Xs

Desi iPhone Xs are practic acelasi aspect exterior ca X, prima demontare a celui mai nou smartphone Apple dezvaluie cateva modificari care au fost efectuate in interior.

Dupa demontarea lui iPhone Xs, de aceasta data de Fixje iPhone, am aflat ca bateria acestuia are tot forma de L, dar e formata doar dintr-o piesa.

Inainte de anuntarea noilor smartphone-uri, se zvonea ca Apple ar putea adopta un design nou al bateriei. Cu X, Apple a prezentat un acumulator mare care avea un design in forma de L.

CITESTE SI:  VIDEO: OnePlus il dezvaluie pe OnePlus 5 in India printr-o reclama TV strategica

Cu toate acestea, acesta necesita doua baterii separate care formau L-ul. Totusi, pentru iPhone Xs, se zvonea ca acest design s-ar putea schimba intr-un singur acumulator cu forma de L si se pare ca zvonurile s-au dovedit a fi adevarate.

Intr-o demontare a lui Apple iPhone Xs, aflam ca acesta are intr-adevar o baterie in forma de L, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus.

CITESTE SI:  VIDEO: Cea mai recenta reclama a Samsung ataca Apple

In imagine, se compara X cu Apple iPhone Xs. Nu exista nicio diferenta in ceea ce priveste functionalitatea, acum ca bateria este formata dintr-o singura piesa.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca, in ceea ce priveste capacitatea, iPhone Xs are o baterie de 2658mAh mai mica, spre deosebire de acumulatorul de 2716mAh al lui X.

Cu toate acestea, Apple a spus – in timpul dezvaluirii noilor telefoane – ca noile smartphone-uri cu noul sau cip vor fi mai eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce va duce la 30 de minute in plus de utilizare.

CITESTE SI:  Reddit se reproiecteaza pentru a arata ca Facebook si Twitter

Fara indoiala, multi ar prefera o baterie mult mai mare, deoarece autonomia acumulatorului este una dintre principalele preocupari ale utilizatorilor de smartphone-uri de la compania din Cupertino, dar Apple a inceput sa suporte incarcarea rapida incepand cu smartphone-urile din 2017, asa ca unii se pot multumi cu asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *