fbpx

VIDEO: Ce farsa a creat un inginer pentru hotii care furau colete de pe veranda

Ce farsa a creat un inginer pentru hotii care furau colete de pe veranda

Multor oameni le-ar placea sa creada ca traiesc in locuri pline cu oameni amabili si cinstiti, dar realitatea este ca niciodata nu-ti poti cunoaste cu adevarat apropiatii.

Acesta este motivul pentru care, din cand in cand, se fura colete de pe verande. Politia a incercat sa prinda hotii folosind cutii false. Cu toate acestea, YouTuber-ul si inginerul Mark Rober a decis ca trebuie sa creeze ceva mai elaborat dupa ce unul dintre coletele sale a fost furat de pe veranda sa de un hot.

Asta pentru ca, desi inginerul a trimis secventa video de pe camera de supraveghere politiei, cei de sectie i-au spus ca nu prea exista solutii pentru a prinde hotul care a furat coletul de pe veranda si ca nu merita timpul.

CITESTE SI:  Contul de Instagram al Apple nu este ca contul obisnuit al unei companii

Decis sa rezolve pe cont propriu problema, inginerul Rober si un anume Sean Hodgins au pus un colet fals – care ascundea o capcana – pentru a tenta hotii si care i-ar putea determina pe acestia sa se gandeasca de doua ori inainte sa mai fure colete.

Pachetul farsa al inginerului arata un Apple HomePod la exterior, ceea ce il determina sa para ca are un obiect destul de tentant inauntru pentru hoti. Cu toate acestea, coletul de pe veranda al inginerului era o capcana si o farsa.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum creeaza sistemul AI al NVIDIA clipuri video slow motion convingatoare

Dupa indepartarea capacului cutiei coletului, se activeaza o centrifuga care elibereaza un praf fin (aproape imposibil de indepartat) in aer si peste hoti in masina sau in locuintele lor.

De asemenea, se elibereaza continuu un spray de vanturi la fiecare cateva secunde, in cazul in care praful fin nu a fost de ajuns pentru hot. Capcana de pe veranda a inginerului contine, de asemenea, patru smartphone-uri ascunse si care au conectivitate LTE (astfel incat imaginile sa fie incarcate in cloud) si GPS (astfel incat inginerul Rober sa poata urmari pachetul farsa si sa-l poata prelua dupa ce l-au abandonat hotii).

CITESTE SI:  VIDEO: Instrumentul AutoML al Google iti permite sa instruiesti inteligenta artificiala fara sa stii programare

Desi nu este neaparat o farsa, e destul de amuzant de privit. Poti viziona clipul video mai jos in care inginerul ofera o privire mai detaliata asupra construirii coletului farsa cu care a realizat un fel de farsa foarte amuzanta.