fbpx

Ce explicatie neobisnuita are un sofer amendat ca vorbea la telefon in timp ce conducea

Ce explicatie neobisnuita are un sofer amendat ca vorbea la telefon in timp ce conducea

Un sofer din Statele Unite a fost tras pe marginea soselei de un politist, pe motiv ca vorbea la un telefon mobil in timp ce conducea. Politistul i-a oferit pentru asta o amenda destul de mare, de 300 de dolari.

Singura problema, spune soferul Jason Stiber care a primit amenda, era ca nu vorbea la telefon in timp ce conducea. Soferul spune ca pur si simplu manca Hash Brown de la McDonald’s. Poate ca explicatia soferului pare putin suspecta, dar nu s-au gasit dovezi ca a vorbit la telefon atunci cand a primit amenda.

CITESTE SI:  Tara care elimina limitele la internet in timpul coronavirusului Wuhan

Este de la sine inteles ca nu e bine sa-ti folosesti smartphone-ul in timp ce conduci. Daca un politist te observa, cel mai probabil iti va darui o amenda.

Asa s-a intamplat si in cazul lui Jason Stiber din Connecticut, Statele Unite. Politistul a crezut ca soferul vorbea la telefon in timp ce conducea, asa ca acesta a fost tras pe marginea soselei si a primit o amenda de 300 de dolari.

CITESTE SI:  Companiile tehnologice ar putea fi in curand fortate sa decripteze mesajele in Australia

Cu toate acestea, Jason Stiber sustine ca manca un produs Hash Browns de la McDonald’s, politistul crezand ca era un smartphone. Jason Stiber le-a spus celor de la Times Union ca nu folosea un telefon in timp ce conducea.

“Mancam un hash brown, iar politistul a crezut ca aveam un telefon mobil”, spune soferul care a primit amenda in timp ce conducea. Ei bine, poate ca oamenilor li pare acest lucru ca fiind o scuza aiurea, dar inregistrarile smartphone-ului arata ca nu a primit sau efectuat niciun apel atunci cand a fost tras pe margine de politist.

CITESTE SI:  In ce tara pasagerii Uber pot solicita soferi care nu stau mult la palavre

De asemenea, soferul a mai spus ca are Bluetooth si ca nu este nevoie sa-si tina telefonul aproape de fata atunci cand vrea sa vorbeasca la smartphone in timp ce conduce. Cu toate acestea, instanta nu pare sa fie de acord cu explicatia sa. Jason Stiber s-a judecat la tribunal pentru acea amenda, dar a pierdut.