fbpx
Ce explicatie da Samsung pentru faptul ca Galaxy S10 5G a luat foc

Ce explicatie da Samsung pentru faptul ca Galaxy S10 5G a luat foc

Samsung a fost luata prin surprindere marti dupa ce un proprietar de smartphone Galaxy S10 5G din Coreea de Sud a postat online fotografii cu acest smartphone despre care individul spunea ca a luat foc din senin.

Gigantul tehnologic – care acum cativa ani a fost fortat sa cheme in service toate smartphone-urile Galaxy Note 7 – a explicat celor de la AFP ca nu e vina Samsung pentru faptul ca Galaxy S10 5G a luat foc.

Ne imaginam ca criza smartphone-ului Samsung Galaxy Note 7 care lua foc este probabil inca vie in mintea celor de la compania Samsung si ca compania a invatat cu siguranta din greselile sale.

CITESTE SI:  De ce Facebook va plati 550 de milioane de dolari unor utilizatori

Cu toate acestea, oamenii se simt inca putin nelinistiti de fiecare data cand aud stiri despre telefoane Samsung care iau foc. Din pacate, s-a intamplat din nou in Coreea de Sud.

Conform unei stiri de AFP, un individ din Coreea de Sud a sustinut ca noul sau telefon Galaxy S10 5G a luat foc din senin. Vorbind pentru AFP, individul identificat drept Lee a spus: “Telefonul meu era pe masa cand a inceput sa arda si sa scoata un fum care l-a invaluit. A fost nevoie sa-l arunc pe jos cand l-am atins, pentru ca era foarte fierbinte”.

CITESTE SI:  Gionee dezvaluie Marathon M5 Plus si Marathon M5 Enjoy - specificatii oficiale

Ca sa fie clar, probabil ca nu este un alt incident similar cu cele ale lui Note 7, desi nu este clar exact cum a luat foc Galaxy S10 5G. Din nefericire pentru Lee, se pare ca Samsung nu-si asuma nicio responsabilitate pentru dispozitivul care s-a aprins si nu-l va compensa pentru smartphone-ul deteriorat.

CITESTE SI:  De ce compania Uber a pierdut 5 miliarde de dolari

Compania Samsung a spus pentru AFP ca nu a fost vorba despre un smartphone defect, ci mai degraba smartphone-ul Galaxy S10 5G a suferit un impact extern. Acest lucru indica faptul ca smartphone-ul a fost scapat si lovit destul de mult timp pana cand bateria s-a umflat, a explodat si a luat foc.