fbpx
Ce este nou in iPhone 7 Un analist faimos prezice

Ce este nou in iPhone 7? Un analist faimos prezice

Apple va lansa oficial smartphone-ul Apple iPhone 7 in cateva zile si este destul de probabil ca unele dintre lucrurile pe care le-am auzit deja despre acest telefon se vor dovedi a fi corecte.

Faimosul analist Apple Ming-Chi Kuo de la KGI Security a trimis un nou raport de cercetare catre investitori subliniind predictiile sale in ceea ce priveste ce este nou in iPhone 7.

Analistul reitereaza in raportul de cercetare ca Apple va scapa de optiunile de stocare de 16GB si 64GB pentru smartphone-ul sau.

CITESTE SI:  Galaxy S6, iPhone 6 si One M9 intr-un test de viteza

In acest an, compania se asteapta sa ofere noul smartphone in optiuni de stocare de 32GB, 128GB si 256GB.

Analistul  prezice de asemenea ca blitul camerei lui iPhone 7 va fi imbunatatit cu un numar crescut de LED-uri de la doua la patru.

Se spune ca doua LED-uri vor fi in culori reci si doua in culori calde. Compania ar putea adauga un senzor de lumina ambientala pentru a imbunatati si mai mult calitatea imaginii in conditii de lumina redusa.

CITESTE SI:  Specificatiile care permit rularea sistemului de operare Windows 11

Se asteapta de asemenea ca Apple iPhone 7 va avea acelasi display True Tone care a fost introdus cu iPad Pro de 9,7 inch.

Analistul mentioneaza ca iPhone 7 Plus va integra o instalatie dual-camera in partea din spate cu doua obiective de 12MP – unul telephoto si celalalt cu unghi larg.

CITESTE SI:  Ce update-uri surprinzatoare primeste smartphone-ul Pixel 4 de la Google

Specificatii suplimentare mentionate includ noul procesor A10 cu 3GB de RAM, un senzor 3D Touch imbunatatit, buton Home cu feedback tactil.

Analistul prezice ca Apple va elimina jack-ul pentru casti standard de 3,5mm din smartphone. Anuntul oficial al Apple pentru iPhone 7 a fost programat pentru 7 septembrie. Nu vor confirma nimic despre telefon pana atunci.