fbpx
Ce emisiune TV trimite oameni pe SSI

Ce emisiune TV trimite oameni pe SSI

O anumita emisiune TV a unei companii de productie din Londra doreste sa trimita pe SSI (Statia Spatiala Internationala) castigatorii concursului. E ceva ce nu s-a mai intamplat pana acum si ar fi o emisiune TV inedita. Participantii vor trebui sa treaca prin niste provocari dificile, iar castigatorii vor ajunge pe SSI prin intermediul SpaceX.

Space Hero, o emisiune reality TV care va oferi o calatorie pe SSI, e in prezent in dezvoltare, relateaza Deadline Hollywood.

Aceasta intentioneaza sa prezinte o cautare globala pentru a gasi un grup de oameni capabili sa treaca printr-o serie de provocari. Se crede ca emisiunea reality TV va culmina cu o transmisie globala live in care oamenii din intreaga lume pot vota pe cine doresc sa ajunga pe SSI.

CITESTE SI:  Jocul GTA 5 s-a vandut intr-un numar urias de copii

Conform LinkedIn, Space Hero e o companie de productie din Londra cofondata de Thomas Reemer si Deborah Sass. Stirea sustine ca compania e condusa de Martin “Marty” Pompadour care anterior a ocupat functii de conducere la ABC si News Corporation.

CITESTE SI:  Schimbare uriasa posibila pentru aplicatia iTunes a Apple

Emisiunea TV care doreste sa trimita oameni pe SSI va fi produsa de Ben Silverman, fostul copresedinte al NBC Entertainment. Nu e clar cat de ferme sunt aceste relatii, avand in vedere ca Reemer si Sass nu prea par sa aiba experienta de productie.

Deadline sustine ca Space Hero lucreaza cu Axiom Space, o companie care lucreaza la construirea propriei statii spatiale comerciale in viitor. Aceasta a asigurat o potentiala calatorie catre SSI candva in 2021, folosind o capsula Crew Dragon de la SpaceX care va transporta trei turisti spatiali.

CITESTE SI:  Procesoarele Core de a opta generatie ale Intel vor fi dezvaluite pe 21 august

Axiom a confirmat pentru The Verge ca lucreaza cu Space Hero la acea emisiune TV pentru a trimite oameni pe SSI. E inca devreme si cu siguranta nu ar trebui sa ne asteptam sa apara emisiunea TV Space Hero pana ce nu exista un fel de angajament ferm din partea unui broadcaster.