fbpx

Ce e displayul P-OLED cu care ar putea veni LG V40 ThinQ

Ce e displayul P-OLED cu care ar putea veni LG V40 ThinQ

La fel ca rivalul sau Samsung, compania LG din Coreea de Sud lanseaza de asemenea doua smartphone-uri de varf pe an. Compania a lansat deja unul in prima jumatate a acestui an si va pune in curand la vanzare si rivalul pentru Galaxy Note 9.

Multe au fost spuse despre LG V40 ThinQ pana acum. Unele dovezi care au aparut indica faptul ca LG V40 ThinQ va avea un display P-OLED cu breton si un buton pentru asistentul virtual Google Assistant.

CITESTE SI:  Cu ce ar putea ajuta compania chineza Xiaomi faptul ca cumpara GoPro

Un zvon recent a indicat ca smartphone-ul LG V40 ThinQ ar putea avea cinci camere – trei in partea din spate si doua in partea din fata. Se asteapta ca acest smartphone V40 ThinQ va fi lansat la o luna dupa Galaxy Note 9 si, la fel ca rivalul sau, va fi propulsat de cipul Snapdragon 845 al Qualcomm.

Pe baza fisierelor firmware obtinute, cei de la XDA Developers au concluzionat ca dispozitivul V40 ThinQ va avea un display P-OLED cu breton. P-OLED este un tip de display OLED, la fel ca AMOLED .

CITESTE SI:  Nivelul de zgomot al consolei de jocuri PS5, raportat la PS4

Are pixeli individuali care emit lumina. Displayurile AMOLED folosesc un substrat din sticla, in timp ce P-OLED foloseste un substrat din plastic. Substratul din plastic ofera mai multa flexibilitate. Majoritatea displayurilor OLED folosesc sticla.

Displayurile P-OLED sunt mai subtiri, mai usoare si costa mai putin de produs, comparativ cu cele din sticla. Firmware-ul mentioneaza, de asemenea, ca acest dispozitiv V40 ThinQ va veni cu un buton Google Assistant.

CITESTE SI:  VIDEO: OnePlus 6T cu 10GB RAM VS iPhone Xs Max intr-un test de viteza. Care smartphone e mai rapid

Smartphone-ul LG G7 are deja acest buton, asa ca putem presupune ca compania il va adauga si pe urmatorul smartphone de varf. Nu sunt disponibile mai multe informatii despre smartphone-ul LG V40 ThinQ cu display cu strat din plastic in acest moment. LG inca nu a dezvaluit cand are de gand sa lanseze acest smartphone.