fbpx

Ce e banda metalica a mastilor medicale, conform unei noi teorii a conspiratiei

Ce e banda metalica a mastilor medicale, conform unei noi teorii a conspiratiei

Din cauza pandemiei actuale de coronavirus Wuhan, ni se recomanda sa purtam masti medicale pentru a limita raspandirea coronavirusului. Recent, a aparut o noua teorie a conspiratiei, de aceasta data legata de banda metalica a mastilor medicale. O teorie a conspiratiei destul de ridicola.

Daca ai purtat vreodata masti medicale, poate ai observat ca unele dintre ele sunt echipate cu o banda metalica in partea de sus. Conform noii teorii a conspiratiei, aceasta banda subtire este o antena 5G pe care guvernele lumii incearca sa o ascunda acolo.

CITESTE SI:  Smartphone-ul cu raport ecran/suprafata frontala de peste 100%

Evident, acest lucru nu e adevarat, dar se pare ca aceasta teorie a conspiratiei 5G s-a raspandit pe internet. Pentru cei care se intreaba care e rolul bandei metalice, aceasta este proiecta sa modeleze masca pe curbura fetei, pentru a fi mai etansa si pentru a preveni intrarea particulelor aeriene.

Unul dintre modurile adecvate de a purta o masca medicala este sa te asiguri ca aceasta este etansa. Asta pentru ca, daca nu e etansa, nu e eficienta. Banda metalica contribuie la etansare.

CITESTE SI:  Ce zice HTC despre presupusa sa iesire din industria de smartphone-uri

Acestea fiind spuse, aceasta nu e prima data cand au aparut teorii ale conspiratiei legate de tehnologia mobila 5G. Anterior, s-a dezvaluit ca unii oameni cred ca tehnologia mobila 5G este oarecum responsabila pentru o varietate de boli, cum ar fi cancerul, iar mai recent unii cred ca turnurile celulare 5G sunt responsabile pentru raspandirea coronavirusului Wuhan.

CITESTE SI:  Ce companie ar putea lansa un TV 5G si cu rezolutie 8K

Asadar, daca observi banda metalica din mastile medicale, poti fi sigur ca aceasta nu e o antena 5G si ca rolul acesteia e doar pentru etansare si pentru a impiedica intrarea particulelor.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca faptul ca banda metalica din mastile medicale este o antena 5G poate deveni o credinta populara pentru majoritatea oamenilor?