fbpx
Ce dispozitive noi urmeaza compania Apple sa lanseze

Ce dispozitive noi urmeaza compania Apple sa lanseze

Compania Apple din Cupertino ar putea lansa in acest an mai multe noi dispozitive, conform unei baze de date care pana acum a fost destul de precisa cu privire la viitoarele dispozitive.

Baza de date apartine Comisiei Economice Eurasiatice si a devenit o sursa foarte valoroasa de informatii despre computerele companiei Apple care urmeaza sa se lanseze.

Daca te gandeai sa cumperi un nou iPad, iPhone, Apple Watch sau MacBook, poate ca ar trebui sa mai astepti pana luna viitoare. Asta pentru ca, conform unei observatii recente de la Comisia Economica Eurasiatica, se pare ca compania Apple a depus cereri pentru mai multe dispozitive noi, ceea ce indica faptul ca vor aparea dispozitive noi in curand.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi smartphone-ul pliabil al Apple

Incepand cu MacBook, exista 11 cereri pentru “computere personale portabile”. Daca va amintiti, compania Apple a inregistrat anterior unele modele la acea comisie, dar noile informatii despre dispozitive indica ca exista cel putin patru noi modele.

CITESTE SI:  Cum se numeste primul smartphone blockchain al HTC

Acest lucru duce numarul total al MacBook-urilor inregistrate la 11, desi asta nu inseamna ca vor exista 11 modele MacBook diferite. Mai degraba, acestea vor fi configuratii diferite de MacBook-uri de la compania din Cupertino.

De asemenea, exista inregistrari pentru Apple Watch care se refera probabil la modelele Series 5. Acestea includ A1858, A1859, A1975, A1976, A1977, A1978, A2007, A2008, A2092, A2093, A2156 si A2157.

Mai mult, se pare ca exista si indicii pentru viitoare dispozitive iPod Touch pentru acest an de la compania din Cupertino, la fel si pentru iPhone-uri si iPad-uri. Nu se stie cand vor fi lansate aceste dispozitive, dar s-a spus ca noile iPhone-uri se vor lansa in luna septembrie a acestui an, asa ca nu mai avem mult de asteptat. Dar se crede ca viitoarele MacBook-uri si iPad-uri ale companiei Apple vor aparea spre sfarsitul acestui an.

CITESTE SI:  De ce camera Amazon Cloud Cam nu e chiar privata

Sursa imagine: Flickr.com