fbpx

Ce dispozitive noi ar putea lansa compania Apple in acest an

Ce dispozitive noi ar putea lansa compania Apple in acest an

Conform unei noi stiri, compania Apple din Statele Unite ar putea lansa in acest an unul sau doua dispozitive noi. Mai precis, saptamana viitoare. Aceasta informatie se bazeaza pe un mesaj intern emis de aceasta companie.

Exista cateva dispozitive ale companiei Apple din Statele Unite zvonite de ceva vreme, dar care inca nu au fost anuntate. Printre acestea se numara accesoriul de tracking AirTags si castile AirPods Studio over-ear.

Acum se pare ca exista sanse ca aceste dispozitive vor fi anuntate saptamana viitoare. Conform unei stiri de MacRumors, publicatia a obtinut un mesaj intern emis furnizorilor de servicii ai companiei Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  Aceasta functie a smartwatch-urilor Apple Watch ajunge in noi tari

Conform mesajului, compania din Statele Unite intentioneaza sa lanseze dispozitive noi. Asta pentru ca compania americana solicita acestor furnizori sa fie gata pentru SKU-uri pentru produse noi, descrieri de produse noi/actualizate, precum si pentru preturi pentru produse noi/actualizate.

CITESTE SI:  Tara in care Tesla ofera internet gratuit in masinile sale

Publicatia MacRumors subliniaza ca acesta este un comportament tipic Apple inainte de lansarea unui dispozitiv nou, asa ca se crede ca acel mesaj indica faptul ca va fi lansat un nou device.

Nu e clar care ar putea fi acel dispozitiv al companiei Apple din Statele Unite, deoarece au aparut zvonuri mixte despre device-urile viitoare, cum ar fi faptul ca unele s-ar putea lansa in 2021, in loc de 2020.

CITESTE SI:  Cum ar fi util schimbul de mesaje intre utilizatorii Facebook Messenger si cei WhatsApp

Cu toate acestea, aceasta stire de la publicatia de tehnologie MacRumors se pliaza pe o stire anterioara care indica faptul ca Apple ar putea avea o surpriza de Craciun planificata sub forma unei lansari de produse noi.

Oricum ar fi, va trebui sa reveniti aici pe 8 decembrie, pentru a vedea daca exista informatii de impartasit. Ce parere ai despre aceasta stire? Ce dispozitiv Apple crezi ca ar putea fi lansat saptamana viitoare?

Facebook