fbpx

Ce design trasnit de smartphone pliabil are Google

Ce design trasnit de smartphone pliabil are Google

Smartphone-urile pliabile sunt subiectul anului 2019. Multi producatori lucreaza in prezent la dezvoltarea acestui tip de telefoane cu ecran flexibil. Producatorii dezvolta designuri diferite intre ele, asa ca Samsung Galaxy Fold si Huawei Mate X au designuri diferite. Si Google a creat un design, dar unul mai trasnit.

In acest moment cand vine vorba despre smartphone-urile pliabile, designul cel mai evident este cel al unui smartphone care se deschide si se inchide ca o carte.

CITESTE SI:  Ce solutie are Samsung pentru lansarea accidentala a Bixby de pe Galaxy Note 9

Acesta e designul pe care atat Samsung, cat si Huawei, l-au adoptat pentru smartphone-urile pliabile. Cu toate acestea, se pare ca Google a venit cu o idee si mai trasnita.

Intr-un brevet descoperit de catre cei de la LetsGoDigital, acestia au dat peste un concept trasnit brevetat de Google care dezvaluie planurile companiei pentru un smartphone pliabil cu patru ecrane.

Designul trasnit al companiei Google din SUA pare sa semene cu o carte in care fiecare dintre ecrane este un fel de pagina pe care o poti schimba.

CITESTE SI:  VIDEO: Urmareste cum Faraday Future FF91 a stabilit un record Pikes Peak

Ei bine, nu e clar cum ar trebui sa fie folosit un astfel de dispozitiv. De asemenea, nu se cunoaste potentialul dispozitivelor pliabile in general, avand in vedere ca nu prea exista smartphone-uri pliabile lansate pe piata.

Cu toate acestea, acest brevet al Google evidentiaza unele dintre modurile in care ar putea fi folosite ecranele flexibile, lucru care ar putea duce la designuri neconventionale de produse noi.

CITESTE SI:  Samsung lanseaza smartwatch-ul Samsung Gear S2 Classic New Edition

Avand in vedere ca acesta este doar un brevet, nu se poate spune daca compania Google din Statele Unite intentioneaza sa-l aduca la realitate.

In trecut, Google a confirmat ca exploreaza tehnologia smartphone-urilor pliabile, dar ramane de vazut daca asta va duce la un produs care se va lansa pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *