Ce cuvant inlatura Google din functia de autocompletare a cautarii

Ce cuvant inlatura Google din functia de autocompletare a cautarii

Multe softuri utilizate in scopuri de piraterie nu au fost, probabil, proiectate neaparat pentru a fi astfel. De exemplu, softurile utilizate pentru a trage MP3-urile de pe CD-uri au fost probabil proiectate pentru uzul personal, dar oamenii le-au folosit ulterior pentru a trage MP3-urile si a le distribui pe internet. Acelasi lucru se poate spune si despre Kodi, dar, din pacate, motorul de cautare Google nu pare sa vada sa-l vada in acest fel.

CITESTE SI:  Si New York pastreaza regulile privind neutralitatea internetului

Potrivit unei noi stiri de TorrentFreak, se pare ca motorul de cautare Google a decis sa elimine “Kodi” din functia de autocompletare a cautarii ca parte a filtrului sau de piraterie.

Pentru cei care nu stiu, Kodi este un soft legal care este de obicei instalat pe dispozitive set-up box si folosit pentru streaming. Cu toate acestea, multumita extensiilor terte, softul a permis de asemenea accesul la mediile piratate.

Desi utilizatorii pot cauta in continuare Kodi si toate lucrurile legate de acest soft, Google nu va mai ajuta utilizatorii cu functia de autocompletare. Drept urmare, motorul de cautare Google nu va mai oferi utilizatorilor functia de autocompletare.

CITESTE SI:  Cum vor fi TV-urile ThinQ AI cu adevarat inteligente ale LG

Drept urmare, atunci cand utilizatorii incep sa introduca textul “Kodi”, functia de autocompletare a motorului de cautare Google le prezinta optiuni precum “kodak” sau “kodiak”. Este acelasi lucru ca atunci cand utilizatorii incearca sa caute continut online ilegal, cum ar fi majoritatea lucrurilor de pe site-ul The Pirate Bay, in cazul carora motorul de cautare Google nu va oferi functia de autocompletare.

CITESTE SI:  Un baiat de 14 ani care a fost arestat pentru ca a adus un ceas la scoala primeste noi gadgeturi de la Microsoft

Intr-o declaratie oferita pentru TorrentFreak, Fundatia XBMC care opereaza compania care a creat softul afirma ca este dezamagita de decizia motorului de cautare Google. “Suntem surprinsi si dezamagiti sa descoperim ca Kodi a fost eliminat din functia de autocompletare, deoarece Kodi este practic un soft legal open source”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *