fbpx
Ce conturi va sterge Twitter

Ce conturi va sterge Twitter

Platforma de socializare Twitter din Statele Unite a anuntat acum scurt timp ca va incepe in curand sa stearga anumite conturi si sa disponibilizeze nume de utilizator.

Twitter va incepe sa renunte la aceste conturi pe data de 11 decembrie. Platforma de socializare trimite e-mailuri catre acesti utilizatori, informand utilizatorii in legatura cu stergerea.

In ziua de azi, nu este neobisnuit sa aflam ca cineva are un profil de Twitter. Cu toate acestea, daca nu ai cont de Twitter, e de inteles. Nu toata lumea simte nevoia sa impartaseasca in permanenta ce se intampla in viata lor.

CITESTE SI:  Ce celebritati au fost amendate din cauza ofertelor initiale de monede

Dar daca ai un cont de Twitter si nu te-ai logat de ceva vreme, poate ar trebui sa te loghezi. Asta pentru ca compania a anuntat faptul ca va incepe stergerea profilelor inactive.

Conform definitiei oferite de reteaua sociala, un cont inactiv este unul in care utilizatorul nu s-a logat in ultimele 6 luni. Deci daca nu te-ai logat de mult timp si vrei sa-ti pastrezi profilul si numele de utilizator active, ar trebui sa te loghezi pana pe 11 decembrie.

CITESTE SI:  Statistici interesante ale serviciului de streaming Netflix, dezvaluite in premiera

In caz contrar, contul tau va fi sters, iar numele tau de utilizator va fi readus in sfera numelor de utilizator disponibile. Conform platformei de socializare: “Incurajam oamenii sa se autentifice si sa foloseasca Twitter cand inregistreaza un profil. Pentru a-ti metine profilul activ, asigura-te ca te loghezi cel putin o data la fiecare 6 luni. Conturile ar putea fi sterse permanent din cauza inactivitatii prelungite”.

CITESTE SI:  Motivul pentru care China isi intensifica dezvoltarea de cipuri proprii

Avantajul acestor stergeri realizate de platforma de socializare Twitter este ca, daca intentionai sa-ti schimbi numele de utilizator si nu era disponibil, exista sanse ca, in urma stergerilor, vei putea primi in sfarsit numele de utilizator pe care ti-l doreai.