fbpx
Ce conturi Microsoft si Xbox Live vor fi automat inchise

Ce conturi Microsoft si Xbox Live vor fi automat inchise

Ai creat vreodata un cont online pentru ca aveai nevoie si mai apoi ai uitat de acesta? Ei bine, afla ca incepand cu 30 august 2019 compania Microsoft din Statele Unite va inchide automat unele pentru Microsoft si Xbox Live.

Avand in vedere ca majoritatea serviciilor online ne obliga sa cream conturi, multi dintre noi au unele pe care nu le-au folosit de o lunga perioada de timp si de care poate au uitat.

Daca acest lucru se aplica si tie cu privire la un cont Microsoft sau Xbox Live, atunci ai putea fi interesat de noua stire. Microsoft a spus ca va inchide automat toate cele care sunt inactive timp de doi ani.

CITESTE SI:  Politia a incercat sa deblocheze iPhone-uri folosind amprente de morti

Compania din Statele Unite a declarat ca, incepand cu 30 august 2019, orice cont Microsoft sau Xbox Live care este inactiv de doi ani va fi automat inchis.

Aceasta politica a companiei din Statele Unite are rolul de a scapa de conturile duplicate si nefolosite. Microsoft evidentiaza ca exista si alte modalitati pentru a te asigura ca al tau nu este automat inchis, pe langa logarea in acel account cel putin o data la doi ani.

CITESTE SI:  Care sunt cele mai groaznice parole ale anului 2018

De exemplu, poti plati si mentine un abonament sau sa efectuezi orice tip de achizitie, iar aceste lucruri extind starea activa. Vei avea inca doi ani dupa data de expirare a acelui abonament, timp in care te poti loga cel putin o data pentru a te asigura ca account-ul tau nu este inchis automat.

CITESTE SI:  Care-i cel mai bun procesor de gaming din lume, conform Intel

De asemenea, compania Microsoft din Statele Unite mentioneaza ca un cont nu va fi niciodata inchis automat atata timp cat exista un sold necheltuit sau un credit neplatit.

Cei care au un cont de familie cu unul sau mai multe subconturi nu trebuie sa se ingrijoreze. Asta pentru ca, atata timp cat cel putin unul dintre subconturi este activ, cel principal nu va fi automat inchis.