Ce companie va lansa un serviciu gratuit de streaming pentru muzica, probabil

Ce companie va lansa un serviciu gratuit de streaming pentru muzica, probabil

O anume companie a intrat in discutii pentru a lansa un serviciu gratuit de streaming de muzica, spun surse pentru cei de la Billboard. Acel serviciu ar putea pune in pericol monopolul liderului Spotify in ceea ce priveste streaming-ul gratuit de muzica.

Compania despre care este vorba despre Amazon. Aceasta companie va comercializa serviciul de muzica gratuita prin boxele inteligente Echo cu Alexa, spun sursele.

Spotify ofera ceva ce unii dintre cei mai mari rivali nu au: streaming gratuit de muzica sustinut de reclame. E evident ca primiti mai multe functii cu nivelul Premium, dar pentru cei care doresc doar elementele de baza, nivelul gratuit functioneaza foarte bine.

CITESTE SI:  Ultimul update de iOS iti defecteaza iPhone-ul daca l-ai reparat neoficial

Se pare ca compania Amazon vrea sa conteste pozitia Spotify in aceasta privinta prin lansarea unui nou serviciu. Billboard a auzit ca Amazon se afla in discutii pentru lansarea unui serviciu gratuit de streaming de muzica sprijinit de reclame in viitorul apropiat.

Acesta va oferi acces la un catalog limitat de melodii, dar acest lucru le va permite oamenilor sa asculte macar ceva prin boxele lor Alexa, de exemplu, fara sa fie nevoie sa se inscrie si sa plateasca pentru o alta platforma de streaming.

CITESTE SI:  De ce serviciul de scurtare a linkurilor al Google a fost inchis

Nu este clar in acest moment cat de mare va fi catalogul acelei platforme de streaming gratuite pentru muzica, dar se spune ca compania Amazon e dispusa sa plateasca casele de discuri pentru fiecare stream, indiferent de cate reclame sunt difuzate pe streamuri.

CITESTE SI:  Ce avantaje are un aparat de scanare CT a bagajelor implementat la un aeroport

Compania Amazon inca nu a oferit un comentariu pe marginea acestui subiect. S-ar putea ca acel catalog sa nu fie mai mare decat cel al Amazon Prime Music care este unul dintre serviciile cu plata ale Amazon.

Amazon Prime Music si Music Unlimited aveau 20 de milioane de abonati anul trecut. Aceste informatii vin de la terti, deoarece compania Amazon nu a dezvaluit cat de multi oameni platesc pentru serviciile sale de muzica prin streaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *