Ce companie va lansa un rival pentru Netflix si cand

Ce companie va lansa un rival pentru Netflix si cand

O anumita companie ia in considerare lansarea unui serviciu de streaming video cu abonament pentru a concura cu Netflix si Amazon Prime Video, au spus unii oameni celor de la The Information.

Compania se pregateste sa lanseze o platforma video online care va rivaliza cu Netflix. De asemenea, va rivaliza si cu platformele rivale de la Amazon si Hulu.

Se spune ca serviciul de streaming al companiei Walmart va fi oferit sub numele Vudu si se mai spune ca acesta este similar cu alte servicii de streaming (cum ar fi Netflix), oferind continut licentiat, dar si original.

CITESTE SI:  Cum incearca acum WhatsApp sa combata informatiile false

Publicatia Variety informeaza ca serviciul Vudu al companiei Walmart ar putea avea un pret de aproximativ 8 dolari pe luna. Interesul companiei Walmart de a lansa o platforma de streaming rivala pentru Netflix a fost recent dezvaluit de The Information.

Vudu al Walmart nu concureaza pe piata serviciilor de streaming in acest moment. Acum este un serviciu de inchiriere de filme care ofera oamenilor peste 150.000 de titluri de inchiriat sau cumparat.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa foloseasca iPhone-urile pentru identificarea personala

O selectie limitata este gratuita pentru cei care se aboneaza la serviciul Movies On Us care se intampla, de asemenea, sa fie finantat prin reclame.

Compania Walmart a cumparat Vudu in 2010 si, desi nu mai dezvolta propriile receptoare set-up, numele de brand inca are o anumita valoare pe piata smart TV-urilor.

Este disponibil acum ca aplicatie preinstalata pe mai multe smart TV-uri si dispozitive de streaming. Vudu exista de suficient de mult timp pentru a avea relatii cu studiouri si retele de televiziune.

CITESTE SI:  Netflix: Serialul "Culisele Puterii" se va intoarce in 2018 fara Kevin Spacey

Prin urmare, Vudu poate profita de acele relatii pentru a crea acorduri de streaming care vor fi cruciale pentru serviciul sau care va concura cu Netflix. Cat despre momentul in care platforma Vudu (rivala pentru Netflix) a companiei Walmart ar putea sosi, stirile mentioneaza ca o lansare este planificata de Walmart pentru al patrulea trimestru al acestui an, adica in ultimele trei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *