fbpx

Ce companie va cumpara Arm Holdings de la SoftBank, probabil

Ce companie va cumpara Arm Holdings de la SoftBank, probabil

In luna iulie a acestui an, s-a dezvaluit ca compania japoneza SoftBank doreste sa vanda Arm Holdings, dar nu era clar ce companie o va cumpara. Dar acum au aparut informatii noi. Exista, se pare, o companie care e cea mai aproape de a cumpara Arm Holdings de la SoftBank. Si nu, nu e vorba despre Apple de aceasta data.

Desi NVIDIA isi produce propriile cipuri Tegra, nu a fost la fel de activa pe acest front in comparatie cu Apple, Samsung si Qualcomm.

CITESTE SI:  Asa vor lupta Facebook si Instagram cu stirile false

Cu toate acestea, conform unei stiri de Bloomberg, NVIDIA se afla in discutii avansate pentru a cumpara Arm Holdings de la SoftBank. Luna trecuta, s-a dezvaluit ca SoftBank cocheteaza cu ideea de a vinde ARM si ca NVIDIA era una dintre companiile care au prezentat o oferta.

Desi o multime de companii sunt interesate sa cumpere asa ceva de la SoftBank, stirea sustine ca NVIDIA ar putea fi cea mai aproape de a o cumpara, aceasta fiind se pare singura entitate care e aflata in etapele avansate de negociere.

CITESTE SI:  Ce zice presedintele Sony, Kazuo Hirai, despre retragerea lui din companie

Unii au pus la indoiala faptul ca Arm Holdings ar fi adecvata pentru NVIDIA. Dar daca noua stire e adevarata, NVIDIA ar putea reveni cu adevarat in domeniul cipurilor si procesoarelor.

Aceasta achizitie, daca va avea loc, ar fi o tranzactie imensa, pentru ca s-a estimat ca Arm Holdings poate valora pana la 44 de miliarde de dolari.

Unii au venit cu ideea ca poate Apple va cumpara acea companie de la SoftBank, mai ales pentru ca Apple are de gand sa-si produca propriile cipuri pentru computerele Mac, dar se pare ca Apple nu e momentan interesata de asta pentru ca nu se potriveste modelului sau de business.

CITESTE SI:  De ce un retailer a anulat precomenzile pentru smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold

In plus, Apple ar deveni tinta autoritatilor de reglementare. Ce parere ai despre asta? Crezi ca NVIDIA chiar va deveni compania care va cumpara Arm Holdings de la SoftBank?