fbpx

Ce companie ofera bani creatorilor TikTok

Ce companie ofera bani creatorilor TikTok

TikTok este o aplicatie de social media foarte populara din China. Apartine de o companie chineza. Aceasta aplicatie ar putea fi interzisa destul de curand in Statele Unite. Conform unei noi stiri, o anumita companie a pus deoparte o suma de bani de sute de mii de dolari, bani pe care ii va oferi creatorilor platformei din China.

Compania Instagram din Statele Unite lucreaza la un rival pentru TikTok, iar acesta se numeste Reels. Noua aplicatie s-a lansat pe cateva piete si se asteapta ca se va lansa si in Statele Unite luna viitoare.

CITESTE SI:  Cum va fi noul serviciu de streaming video Disney+

Cu toate acestea, va reusi sa fie la fel de populara ca TikTok? Desi e greu de prognozat daca da, pare ca Instagram incearca tot posibilul ca acest lucru sa se intample.

Conform unei stiri de The Wall Street Journal, compania Instagram din Statele Unite practic ofera bani creatorilor TikTok pentru a trece la Reels.

Se spune ca compania Instagram a pus deoparte o suma de bani de sute de mii de dolari pentru creatori, iar creatorii care sunt dispusi sa creeze continut exclusiv Reels vor capata mai multi bani.

CITESTE SI:  Patentul Samsung pentru un stylus care poate fi deblocat vocal

In cazul creatorilor care nu doresc sa creeze continut exclusiv numai pentru Reels, se spune ca Instagram le solicita acestor creatori sa posteze continutul mai intai pe Reels si mai apoi pe alte platforme.

Desi serviciile concurente nu sunt ceva nou, acum ar fi un moment bun pentru compania Instagram din Statele Unite sa-si incerce norocul cu Reels. Acest lucru se datoreaza faptului ca anterior s-a spus ca guvernul american are in vedere interzicerea TikTok din cauza tensiunilor dintre China si Statele Unite, TikTok fiind o aplicatie chinezeasca.

CITESTE SI:  Tara in care o instanta a transmis prima condamnare la moarte prin Zoom

Presupunand ca acest lucru se va intampla, va aparea in gol pe piata din Statele Unite, gol pe care compania Instagram va fi incantata sa-l ocupe. Ce parere ai? Va reusi Reels sa depaseasca TikTok in Statele Unite si sa castige creatori cu duiumul?