Ce companie importanta ar putea cumpara Sony

Ce companie importanta ar putea cumpara Sony

Se spune ca compania japoneza Sony ar putea cumpara o companie importanta. Actiunile celei de-a doua companii au crescut brusc dupa ce s-a dezvaluit acest lucru. O stire de Market Watch indica faptul ca motivul cresterii bruste de 4,7% este faptul ca gigantul japonez se afla in discutii avansate pentru a cumpara acea companie.

Take-Two Interactive este o companie pe care unii gameri o cunosc. Cei care nu o cunosc trebuie sa stie ca aceasta este editorul si compania parinte din spatele unor studiouri de dezvoltare, cum ar fi 2K Games si Rockstar.

Acum se pare ca exista sanse ca Take-Two Interactive ar putea fi cumparata de Sony. Asta potrivit unei stiri de Market Watch care sustine ca Sony este in negocieri cu Take-Two Interactive.

CITESTE SI:  Ce noua optiune de plata va accepta eBay si cand

Detaliile despre achizitie sunt limitate, iar publicatia spune ca Sony se afla in discutii avansate la nivel de consiliu de administratie pentru a cumpara editorul de jocuri intr-o tranzactie in mare parte cash.

Nu este clar cat de adevarate sunt aceste zvonuri, avand in vedere ca nici Sony si nici cealalta companie nu au recunoscut nimic. Deci cel mai bine ar fi sa tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment.

Cu toate acestea, implicatiile sunt uriase daca zvonurile sunt adevarate. Asta pentru ca cumpararea ar aduce francize mari de jocuri, cum ar fi GTA, sub acoperisul Sony.

CITESTE SI:  Preturile televizoarelor Samsung QLED pentru 2018 au fost confirmate

Astfel, gigantul japonez ar putea decide ca jocurile viitoare sa fie exclusive pentru platforma sa PlayStation. De asemenea, aceasta nu e prima data cand se spune ca o companie vrea sa cumpere Take-Two Interactive.

Dupa cum subliniaza Game Informer, acum cativa ani si EA s-a oferit sa cumpere Take-Two Interactive, dar se pare ca EA nu a oferit suficienti bani pentru tenta Take-Two Interactive. Ramane de vazut daca de aceasta data Sony va avea noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *