fbpx

Ce companie de smartphone-uri e acuzata ca strica incarcatoarele

Ce companie de smartphone-uri e acuzata ca strica incarcatoarele

O noua zi, o noua dare in judecata. Niste utilizatori – precizeaza AppleInsider – acuza o companie pentru faptul ca ii obliga pe oameni sa cumpere incarcatoare noi, actualizandu-le smartphone-urile cu noi cerinte.

Desi acea companie castiga mare parte din bani de la clientii care ii cumpara produsele principale, Apple (ca despre aceasta e vorba) castiga bani si din vanzarea de accesorii pentru acele produse, cum ar fi cabluri, incarcatoare si asa mai departe.

Cu toate acestea, se pare ca unii cred ca compania Apple se tine de escrocherii stricand intentionat incarcatoarele smartphone-urilor pentru ca clientii sa fie obligati sa cumpere altele noi.

CITESTE SI:  De ce planul presedintelui Donald Trump de a repune ZTE in afaceri s-ar putea sa esueze

Conform darii in judecata, se spune ca, in noiembrie 2016, mii de proprietari de smartphone-uri de-ale companiei au inceput sa se confrunte cu probleme cu incarcatoarele de iPhone, dispozitivele lor nu mai recunoscand si acceptand incarcatoarele.

Acest lucru inseamna ca clientii care se confrunta cu asta sunt fortati sa cumpere unele noi daca doresc sa-si incarce smartphone-urile. Nu e clar cat de exacte sunt aceste informatii, dar e destul de greu de imaginat ca Apple s-ar cobori atat de jos si sa strice incarcatoarele.

CITESTE SI:  Cand va aparea prima motocicleta electrica Harley-Davidson

Cu toate acestea, avand in vedere ca Apple a fost anterior prinsa limitand performanta smartphone-urilor cu baterii vechi, credem ca unii vad o legatura aici.

Totusi, in cazul limitarii performantei iPhone-urilor, Apple a sustinut ca acest lucru s-a datorat bateriilor vechi si ca compania a fost nevoita sa limiteze performanta smartphone-urilor pentru ca dispozitivele sa nu se opreasca pe neasteptate.

CITESTE SI:  Fondatorul Acer spune ca este deschis la o preluare

Adica spune ca motivul nu era faptul ca compania dorea ca utilizatorii sa cumpere smartphone-uri noi. Compania inca nu a oferit un raspuns oficial la aceasta dare in judecata, dar nu e ceva nou ca dispozitivele sa nu mai recunoasca incarcatoarele. Mai ales in cazul celor terte care nu au fost licentiate oficial.