Ce companie de sharing de biciclete ar putea cumpara Uber

Ce companie de sharing de biciclete ar putea cumpara Uber

Compania de ride-hailing Uber are in vedere o oferta de cumparare a unei firme de sharing de biciclete care se afla in spatele unor programe precum CitiBike in New York si Ford GoBike in San Francisco, a aflat publicatia Axios.

Aceasta stire vine dupa o alta care spunea ca Lyft a luat in considerare o oferta de a cumpara aceeasi firma (Motivate) cu un pret de peste 250 de dolari. Important de stiut: companiile de ride-hailing incearca tot timpul sa-si extinda ofertele urbane, fie ca trebuie sa apeleze la biciclete, taxiuri sau scutere.

CITESTE SI:  Ce procent dintre dispozitivele Apple ruleaza iOS 12

Acum scurt timp, o stire a dezvaluit ca Uber ar putea intra in domeniul scuterelor, dar se pare ca asta nu e tot ceea ce planuieste compania. Intr-o noua stire de Axios, aflam ca compania este de asemenea interesata de piata bicicletelor si ca ar putea cumpara Motivate, firma din spatele sistemelor CityBike si Ford GoBike.

Ceea ce este interesant este ca se pare ca traseele companiilor Uber si Lyft sunt cam aceleasi. Au circulat zvonuri conform carora Lyft va intra in domeniul scuterelor si, potrivit unei stiri de la inceputul acestei luni, Lyft era de asemenea aproape de definitivarea unui acord cu firma de sharing de biciclete Motivate si sa cumpere compania pentru 250 de milioane de dolari sau mai mult.

CITESTE SI:  Ce noua optiune de plata va accepta eBay si cand

Nu este clar cat ar putea oferi Uber pentru a cumpara firma de sharing de biciclete Motivate, dar probabil ca va trebui sa ofere un pret suficient de competitiv pentru ca firma de biciclete Motivate sa se gandeasca sa se indeparteze de acordul cu Lyft pentru acordul cu Uber.

CITESTE SI:  Apple are un nou brevet pentru transferul de fisiere intre iPhone-uri

Aceasta achizitie are logica pentru Uber care a cumparat recent Jump, o companie care are in prezent o aprobare exclusiva pentru a opera un sistem de sharing de biciclete dockless in San Francisco. Uber a refuzat sa comenteze stirea de Axios, asa ca va trebui sa asteptam si sa vedem cum vor decurge lucrurile.

One Response to Ce companie de sharing de biciclete ar putea cumpara Uber

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *