fbpx
Ce companie aeriana ofera filme VR pentru pasageri in timpul zborului

Ce companie aeriana ofera filme VR pentru pasageri in timpul zborului

O companie aeriana adauga filme VR (realitate virtuala) ca modalitate de divertisment in timpul zborurilor pentru pasageri, intr-un experiment care are ca scop recrearea unei experiente cinematografice la o altitudine de peste 10.000 de metri. Suna destul de bine, nu?

Alaska Airlines va oferi o experienta ampla de divertisment in timpul anumitor zboruri la clasa intai. Compania aeriana va oferi filme VR in timpul zborurilor pentru pasageri.

Acest lucru este parte dintr-o initiativa care implica casca VR Allosky Cinematic a SkyLights pe rutele Seattle-Boston si Boston-San Diego ale companiei aeriene.

CITESTE SI:  Cum vor putea smartphone-urile Android sa detecteze cutremurele

Alaska Airlines subliniaza ca este prima “companie aeriana din America de Nord care testeaza castile VR ca dispozitive de divertisment in timpul zborurilor”.

Pasagerii la clasa intai ai companiei aeriene vor putea viziona filme 3D si 360 de grade captivante in timpul zborului. Cu toate acestea, avand in vedere faptul ca unii oameni au rau de miscare cand folosesc VR, va fi posibil sa urmareasca si continut 2D.

CITESTE SI:  Cum puteau atacatorii sa te spioneze prin Amazon Echo

Asta in cazul in care unii pasageri cred ca 3D-ul si senzatia calatoriei cu avionul sunt prea mult pentru ei. Casca VR in sine de la compania aeriana este propulsata de un cip Qualcomm Snapdragon si ofera rezolutie Full HD pentru fiecare ochi.

Filme de la parteneri precum 20th Century Fox, Warner Bros. si EIM vor fi oferite pasagerilor la clasa intai. Exista, de asemenea, o selectie de filme scurte in realitate virtuala care au fost pregatite pentru a fi urmarite in timpul zborului.

CITESTE SI:  VIDEO: Cercetatorii cred ca stiu de ce Gangnam Style a devenit viral

De asemenea, casca VR va putea reda filme pe care utilizatorii le au deja, pe langa faptul ca pasagerii companiei aeriene pot reda filme de pe Netflix si alte servicii de streaming. Cu toate acestea, nu este clar daca pasagerii vor putea accesa abonamentele atunci cand folosesc casca in timpul zborului.