fbpx

Ce companie a cumparat platforma GIPHY

GIPHY este una dintre cele mai bune surse in care poti sa gasesti GIF-uri. Partea cea mai buna e ca le poti integra cam in orice aplicatie sau serviciu online. Cu toate ace

GIPHY este una dintre cele mai bune surse in care poti sa gasesti GIF-uri. Partea cea mai buna e ca le poti integra cam in orice aplicatie sau serviciu online. Cu toate acestea, platforma a fost recent cumparata de o alta companie.

Exista o multime de GIF-uri disponibile pentru descarcare pe internet, dar una dintre cele mai bune surse este GIPHY. Acum se pare ca compania Facebook din Statele Unite detine GIPHY.

Intr-un anunt de pe blogul sau, Facebook a dezvaluit ca a cumparat acea platforma de GIF-uri, dar nu a dezvaluit ce suma a platit. Potrivit companiei din Statele Unite: “GIPHY, lider in expresie si creatie vizuala, se alatura astazi companiei Facebook ca parte a echipei Instagram. GIPHY face conversatiile de zi cu zi mai distractive si, prin urmare, intentionam sa integram biblioteca platformei in Instagram si in celelalte aplicatii ale noastre pentru ca oamenii sa aiba modalitatea potrivita de a se exprima”.

CITESTE SI:  Ce preturi au camerele Leica din piese LEGO
CITESTE SI:  Ce se va intampla cu casca VR Cardboard a Google

Daca ai folosit vreodata un serviciu Facebook, cum ar fi WhatsApp sau Messenger, pentru a trimite GIF-uri, atunci e posibil ca deja ai folosit acest serviciu de GIF-uri.

Compania Facebook din Statele Unite mentioneaza ca GIPHY va continua sa functioneze ca in mod normal, dar se asteapta ca FB  va integra platforma GIF in celelalte servicii, cum ar fi Instagram, pentru a permite utilizatorilor sa se exprime mai bine.

CITESTE SI:  Cat e de usor de reparat noul MacBook Air al Apple

De asemenea, compania Facebook din Statele Unite sustine ca celelalte aplicatii si servicii care folosesc API-ul platformei vor putea continua sa acceseze platforma, asa ca pentru moment nimic nu se va schimba.

Iar utilizatorii care incarca GIF-uri pe GIPHY vor putea continua sa le incarce. Ce parere ai despre faptul ca compania Facebook din SUA a cumparat acea platforma? Crezi ca vor aparea dezavantaje pentru utilizatori in urma acestei achizitii?