fbpx

Ce cofondator Twitch demisioneaza de la companie

Ce cofondator Twitch demisioneaza de la companie

Inca unul dintre cofondatorii platformei Twitch de streaming de jocuri a demisionat din companie. Acesta a oferit un punct de vedere in ceea ce priveste demisia sa, dar nu a dezvaluit motivul demisiei. De asemenea, si actualul CEO al companiei (detinuta de Amazon) a oferit un punct de vedere cu privire la acest eveniment.

Kevin Lin, cofondator Twitch, demisioneaza din companie, a anuntat chiar acesta intr-o postare joi. Odata cu demisia lui Lin, singurul cofondator ramas este CEO-ul companiei, Emmett Shear.

CITESTE SI:  Au fost dezvaluite nivelurile de performanta ale lui iPhone 6 Plus dupa activarea modului low-power

Cofondatorii Justin Kan, Kyle Vogt si Michael Seibel nu mai sunt prezenti in companie. Kevin Lin a ocupat functia de director operational al Twitch din aprilie 2008 pana in ianuarie 2018, potrivit paginii de LinkedIn a acelui cofondator.

“Sunt nerabdator sa petrec timp cu cei dragi, ceva odihna si relaxare, ceva fitness si, bineinteles, o multime de jocuri video”, a dezvaluit pe blogul sau cofondatorul care a demisionat.

“Sunt foarte incantat ca-mi voi intinde curiozitatea pentru a explora in continuare o lume in care tehnologia este un amplificator pozitiv in viata noastra. Ma voi repune pe construit”.

CITESTE SI:  Samsung transforma 40 de telefoane Galaxy S5 intr-o platforma Bitcoin de minerit

“Kevin a fost un partener incredibil pentru mine si echipa de conducere Twitch de-a lungul mandatului sau de 12,5 ani si a contribuit la construirea culturii si afacerii noastre”, a dezvaluit CEO-ul Twitch, Emmett Shear, intr-un comunicat despre cofondatorul care a demisionat.

“Suntem recunoscatori pentru munca si pasiunea pe care a depus-o pentru Twitter si suntem nerabdatori pentru contributiile sale la industrie”. Compania Twitch s-a desprins de Justin.tv, site-ul web de streaming live fondat de Kan si Shear in urma cu cativa ani.

CITESTE SI:  Cum isi cere scuze CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, pentru scandalul datelor

Ulterior, compania a fost cumparata de Amazon in 2014 pentru aproape un miliard de dolari. In ciuda faptului ca a fost asimilata de corporatia Amazon, compania Twitch e in continuare o platforma extrem de influenta in cultura jocurilor.

Facebook