fbpx

Ce clipuri video despre vaccinuri COVID-19 elimina YouTube

Ce clipuri video despre vaccinuri COVID-19 elimina YouTube

Platforma de streaming YouTube din Statele Unite a anuntat ca va elimina anumite clipuri video despre vaccinurile pentru COVID-19. Si reteaua sociala Facebook din Statele Unite va pune in aplicare o masura similara pe platforma sa.

Compania YouTube din Statele Unite va elimina clipurile video care contin dezinformari despre vaccinurile pentru COVID-19. Va interzice orice continut care contravine informatiilor venite de la Organizatia Mondiala a Sanatatii sau de la autoritatile de sanatate locale, a precizat compania intr-o postare pe blog.

CITESTE SI:  Surpriza. Pretul celui mai ieftin iPhone 12 5G

De asemenea, compania din Statele Unite intentioneaza sa elimine clipurile video care sustin ca vaccinurile COVID-19 sunt folosite ca modalitate prin care guvernele vor putea implanta cipuri in oameni.

Noua politica este o incercare de-a YouTube de a elimina de pe platforma sa dezinformarea legata de coronavirus. De asemenea, urmeaza o masura similara si din partea Facebook, companie care a declarat marti ca va interzice anunturile anti-vaccinuri.

CITESTE SI:  China anunta scutiri de la plata impozitului, le imbie pe companii ca Apple sa ramana

YouTube elimina deja clipurile video care contesta existenta coronavirusului, desi nu se pune problema ca cineva i-ar nega existenta. In aprilie, YT a actionat impotriva continutului care leaga COVID-19 de 5G, cel mai recent standard de retea celulara.

Compania YT din Statele Unite sustine ca, din februarie, a eliminat peste 200.000 de clipuri video care contin informatii inselatoare despre coronavirus.

CITESTE SI:  WhatsApp are incredibil de multi utilizatori activi lunar

In continuare, YouTube are de gand sa ia masuri suplimentare care sa promoveze informatii autoritare despre vaccinurile COVID-19. Acestea fiind spuse, noua politica ar trebuie sa limiteze semnificativ raspandirea dezinformarii legate de vaccinurile COVID-19 pe platforma de streaming YouTube, sustin unii. Ce parere ai despre aceasta stire? Crezi ca e nedrept ca acea platforma sa elimine acele clipuri?