fbpx

Ce clipuri video ar permite TikTok utilizatorilor sa incarce

Ce clipuri video ar permite TikTok utilizatorilor sa incarce

TikTok este o platforma/aplicatie care iti permite, la fel ca platforma YouTube, sa incarci clipuri video. Una dintre diferente este ca platforma provine din China. Conform unei noi stiri, TikTok va permite utilizatorilor in premiera sa incarce anumite clipuri video.

Una dintre caracteristicile tentante ale acestei platforme este capacitatea de a incarca filmulete scurte pe platforma, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot fi capabili de vizionarea mai multor clipuri intr-un anumit interval de timp.

CITESTE SI:  Ce pret are cel mai subtire Chromebook - HP x360 14

Ideea e, probabil, aceea de a stimula consumul si implicarea, utilizatorii nefiind nevoiti sa urmareasca filmulete lungi. Dar unii useri probabil pot aprecia posibilitatea de a incarca clipuri video mai lungi.

Din fericire, daca utilizezi aceasta platforma frecvent, s-ar putea sa observi in curand clipuri video mai lungi. Asta potrivit unui tweet de Matt Navarra care a descoperit ca aplicatia TikTok testeaza acum capacitatea de a le permite utilizatorilor sa incarce clipuri video mai lungi.

CITESTE SI:  In premiera, Apple va permite dezvoltatorilor de aplicatii sa ofere aceste anunturi pe dispozitivele iOS

Potrivit tweetului lui Navarra, aceasta caracteristica este in acces timpuriu si nu toti userii vor putea utiliza acea caracteristica deocamdata.

De asemenea, el subliniaza ca aceasta caracteristica va fi disponibila atat pe aplicatie, cat si pe desktop, ceea ce e fabulos. Nu e cert cand (sau daca) intentioneaza TikTok sa lanseze caracteristica pentru toti utilizatorii sai.

CITESTE SI:  Serviciul de streaming cu 400 de jocuri noi

Acestea fiind spuse, desi acest lucru e benefic pentru userii aplicatiei, trebuie subliniat ca TikTok risca sa dispara din Statele Unite.

Desi decizia de a interzice aplicatia TikTok in SUA a fost intarziata, aplicatia inca risca sa fie interzisa in acea tara. Asa ca, desi noua caracteristica poate fi utila, utilizatorii din SUA ar trebui sa-si tempereze asteptarile pentru moment.

Facebook