fbpx

Ce cip ar putea avea viitorul telefon cu clapeta al Samsung

Ce cip ar putea avea viitorul telefon cu clapeta de la Samsung

Samsung lanseaza un telefon premium cu clapeta in fiecare an, exclusiv pentru China. Primul, Samsung W2017, a fost lansat in noiembrie 2016 cu un cip Snapdragon 820.

Al doilea telefon cu clapeta din seria W, W2018, a fost lansat in noiembrie 2017 si era propulsat de cipul Snapdragon 835. Se asteapta ca Samsung va lansa modelul W2019 in noiembrie sau decembrie, cu un cip Snapdragon 845.

O sursa chineza a afirmat in luna iulie ca Samsung dezvolta telefonul cu clapeta W2019 in cadrul unui proiect cu numele “Lykan” si ca dispozitivul va avea o camera duala.

CITESTE SI:  Ce performanta uimitoare are noul cip Snapdragon 855 Plus al Qualcomm

Snapdragon 845 este procesorul standard pentru smartphone-urile de varf din acest an. Il vei gasi in Galaxy S9 si Galaxy Note 9. Se pare ca Samsung alege acest procesor si pentru viitorul sau telefon cu clapeta.

Potrivit unei noi stiri, telefonul cu clapeta W2019 va fi probabil propulsat de cipul Snapdragon 845 de la Qualcomm. Compania din Coreea de Sud lanseaza un telefon premium cu clapeta in fiecare an in China, ca parte a seriei sale W.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S5 are mai putin succes decat S4

Se asteapta ca va proceda din nou astfel in saptamanile viitoare. Se crede ca dispozitivul se va numi W2019, avand in vedere ca predecesorul sau s-a lansat cu numele W2018.

Cei de la XDA au analizat codul sursa al kernel-ului variantei Snapdragon a lui Galaxy S9 si au descoperit referinte pentru numele de cod “Lykan”. Stirile anterioare au indicat ca W2019 este dezvoltat la Samsung sub numele de cod Lykan.

CITESTE SI:  China are un robot calugar care ofera sfaturi celor care merg la templu

Dat fiind faptul ca telefonul de anul trecut a avut un cip Snapdragon 835, acelasi cip ca cel al lui Galaxy S8, nu este prea greu sa credem ca modelul din acest an va primi cel mai recent cip Qualcomm.

Alte specificatii ale smartphone-ului W2019 cu clapeta includ si o cantitate de RAM de cel putin 6GB. Samsung inca nu a confirmat cand va lansa oficial W2019 pentru clientii din China.