fbpx
Ce ce pret se vinde robotul Spot al Boston Dynamics

Ce ce pret se vinde robotul Spot al Boston Dynamics

Compania Boston Dynamics s-a hotarat in sfarsit sa vanda robotul sau Spot businessurilor din Statele Unite – si a stabilit in cele din urma un pret pentru Spot.

Robotul Spot cu patru picioare al companiei Boston Dynamics a fost observat contribuind la triajul pacientilor pentru coronavirusul Wuhan, tragand dupa el o ricsa, tinand usa pentru seaman de-al sau si asa mai departe.

Pana acum, acesta era disponibil doar pentru inchiriere pe termen scurt, dar lucrurile se schimba. Businessurile din Statele Unite pot acum cumpara propriul lor Spot.

CITESTE SI:  Ce va vinde Fujifilm din nou datorita milenialilor

Acesta e destinat utilizarii comerciale si industriale, iar comenzile sunt supuse termenilor companiei Boston Dynamics, termeni care necesita utilizarea benefica a robotilor.

Acest lucru poate domoli unele ingrijorari cu privire la rascoala robotilor. Acestia vor fi disponibili pentru a fi cumparati online, iar cei interesati pot contacta compania Boston Dynamics pentru o oferta.

Spot Explorer, conceput pentru dezvoltatorii care doresc sa lucreze cu Spot, este disponibil la un pret de 74.500 de dolari. Acumulatorii si functiile suplimentare, cum ar fi LiDAR, pot ajunge la un pret de 4620 de dolari, respectiv un pret de 18.450 de dolari.

CITESTE SI:  De ce Google a fost amendata cu 57 de milioane de dolari in Franta

“La Boston Dynamics, am petrecut decenii creand si perfectionand roboti cu mobilitate, dexteritate si inteligenta avansate, deoarece credem ca robotii se pot ocupa de o gama larga de chestiuni”, a declarat Marc Raibert, presedinte si fondator al companiei Boston Dynamics.

CITESTE SI:  VIDEO: Robotii pot fi hack-uiti pentru a-i spiona si ataca pe proprietari, spun cercetatorii

“Combinatia de software dedicat si designul mecanic de inalta performanta permite lui Spot sa suplineasca munca umana dificila sau periculoasa. Acum poti folosi robotul pentru a creste siguranta in medii si sarcini in care automatizarea traditionala nu a avut succes”. Ce parere ai despre asta? Crezi ca aceste dispozitive ale companiei de robotica vor avea succes la vanzari, la acel pret de 74.500 de dolari?