fbpx

Ce cazinouri din Las Vegas vor ca The Boring Company sa le sape tuneluri

Ce cazinouri din Las Vegas vor ca The Boring Company sa le sape tuneluri

S-a dezvaluit ca compania The Boring Company (Compania de Forare) a lui Elon Musk are parte de noi contracte de sapare de tuneluri. Se spune ca doua cazinouri hoteliere din orasul Las Vegas doresc ca The Boring Company sa sape tuneluri care sa le lege subteran de LVCC (Centrul de Conventii al orasului din Nevada).

Compania The Boring Company a lui Elon Musk incearca deja sa sape noi tuneluri in Las Vegas, Nevada, dupa ce a incheiat escavarea primelor doua tuneluri sub Centrul de Conventii Las Vegas (LVCC) luna trecuta.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Sony Xperia XZ3 ar putea avea un numar mare de camere

Comisarul comitatului Clark, Tick Segerblom, a postat pe Twitter o harta saptamana trecuta care arata un set de tuneluri propuse care s-ar intinde la vest – incepand cu Centrul de Conventii din Las Vegas (LVCC) – pana la Wynn si Encore, cele doua cazinouri hoteliere detinute de Wynn Resorts.

In aceasta saptamana, Wynn Resorts – care detine cele doua cazinouri – a anuntat ca, lucrand cu The Boring Company (compania lui Elon Musk), a depus o cerere de utilizare a terenurilor pentru acel proiect. Resorts World Las Vegas, un nou complex care e construit chiar la nord-vest de cazinourile Wynn si Encore de catre conglomeratul malaezian Genting specializat in locuri de vacanta si de recreere, sustine ca si ei au depus o cerere pentru o legatura subterana la LVCC similara.

CITESTE SI:  Pretul smartwatch-ului cu autonomie de 25 de zile

Oamenii vor fi transportati prin aceste tuneluri in masini Tesla. Ar fi o plimbare de circa 1,6 kilometri. Wynn Resorts si The Boring Company vor sapa un tunel de circa 1 kilometru care leaga cazinoul hotelier Encore de o parcare a LVCC, fara nicio statie subterana.

CITESTE SI:  De ce Apple reduce productia lui iPhone 11 deja

Se spune ca zona de imbarcare din parcarea LVCC (Centrului de Conventii Las Vegas) ar elimina aproximativ 25 de locuri de parcare de deasupra. Pasagerii de la cazinoul hotelier Encore ar urma sa circule pe banda de autobuz existenta in afara cazinoului hotelier, iar ambele zone de imbarcare vor fi deasupra solului.