fbpx

Ce caracteristica va ajunge in premiera pe YouTube Music

Ce caracteristica va ajunge in premiera pe YouTube Music

Conform unei noi stiri, serviciul de muzica prin streaming YouTube Music va implementa o noua caracteristica, o caracteristica inedita pentru acest serviciu de muzica. Este vorba despre o functie care a fost anterior folosita de industria de jocuri.

In trecut, inainte de era digitala a muzicii, unii oameni mergeau in magazine pentru a plasa o precomanda pentru o viitoare lansare a unui album. In ziua de azi, poti precomanda online albumul.

Dar care-i treaba cu streamingul de muzica? Daca folosesti serviciul de muzica YouTube Music, afla ca va aparea o caracteristica care te va incanta. Dupa cum pretind unii utilizatori pe Reddit, se pare ca YouTube Music le permite unor utilizatori sa prememoreze viitoare albume.

CITESTE SI:  Cum va fi serviciul de streaming al AMC Theatres

Asta inseamna ca utilizatorii serviciului YouTube Music vor putea memora aceste albume in bibliotecile lor, inainte ca albumele sa se lanseze. Utilizatorii le vor putea accesa imediat ulterior.

Intr-un fel, aceasta practica a fost folosita inainte pentru jocuri, unii editori si dezvoltatori de jocuri permitand gamerilor sa descarce jocul in avans inainte de lansare, astfel incat, atunci cand jocul va fi lansat, gamerii il vor putea juca imediat, in loc sa fie nevoie sa astepte pentru a-l descarca.

CITESTE SI:  OPPO si Xiaomi ar putea lansa smartphone-uri cu recunoastere faciala in 2018

Serviciul YouTube Music inca nu a anuntat nimic oficial cu privire la aceasta caracteristica cu o enorma utilitate, asa ca s-ar putea ca aceasta sa nu fie disponibila pentru toti utilizatorii inca.

CITESTE SI:  Ce va aduce Tesla pentru masinile sale, in afara de jocuri

Daca inca nu ti-a aparut caracteristica de prememorare a albumelor, nu te ingrijora. Caracteristica de la serviciul de muzica YouTube Music va ajunge in cele din urma la toata lumea. Ce parere ai despre aceasta caracteristica a serviciului de muzica care iti permite sa prememorezi albume viitoare? Esti si tu de parere ca este o functie utila, la fel cum considera alti utilizatori?