fbpx
Ce caracteristica testeaza Twitter in premiera pentru tweeturi, conform unor surse

Ce caracteristica testeaza Twitter in premiera pentru tweeturi, conform unor surse

Compania de social media Twitter din Statele Unite s-ar putea sa lucreze la ceva destul de interesant. Este vorba despre o caracteristica ce nu a fost niciodata disponibila pentru tweeturi, fiind o premiera. Jane Manchun Wong a descoperit ca acea caracteristica se afla in testare pe Twitter.

Acum cativa ani in urma, Facebook a lansat o noua caracteristica: posibilitatea utilizatorilor de a reactiona prin “reactii” la postari. Cu aceste reactii, in loc de like-ul obisnuit la o postare, utilizatorii pot alege dintre cateva emoji-uri diferite, pentru a exprima mai bine ce cred despre o postare, fara a fi nevoiti sa posteze un comentariu.

CITESTE SI:  Serviciul de streaming care s-ar putea extinde la jocuri video

Acum se pare ca Twitter e interesata sa implementeze ceva similar in platforma sa, pentru tweeturi Acest lucru a fost descoperit de cercetatoarea Jane Manchun Wong care are ca obiectiv sondarea aplicatiilor si serviciilor pentru a descoperi caracteristici noi.

In acest moment, se pare ca aceasta caracteristica este inca in testare. Acest lucru inseamna ca nu e clar daca aceasta se va extinde pe toata platforma Twitter in viitor, dar nu ar fi ceva exagerat.

CITESTE SI:  Cu ce caracteristica noua si utila ar putea veni Android Q

Asta pentru ca, inainte de aceasta descoperire, Twitter a implementat o caracteristica similara pentru mesajele directe. Dar cand vine vorba despre tweeturi, utilizatorii au doar optiunea de like.

Fara indoiala, aceasta caracteristica testata in premiera ar schimba modul in care oamenii folosesc Twitter, deoarece like-urile sunt prea generale si pot indica ca unei persoane ii place un tweet, desi in realitate like-ul poate fi doar o modalitate de a permite utilizatorului sa indice faptul ca a observat acel tweet.

CITESTE SI:  Armata acestei tari lucreaza la un sistem de incarcare autonoma a dronelor

Oferind in premiera utilizatorilor platformei Twitter optiuni suplimentare de a-si exprima starile, cei care posteaza tweeturile si-ar putea forma o idee mai clara cu privire la cum reactioneaza audienta la tweeturile lor.