fbpx

Ce caracteristica se testeaza in premiera pe Snapchat

Ce caracteristica se testeaza in premiera pe Snapchat

Conform unei noi stiri, compania Snap testeaza ceva anume pentru platforma sa Snapchat. Compania Snap testeaza pentru platforma Snapchat o noua caracteristica pe care nu a mai avut-o niciodata pana acum, asa ca ar fi o premiera. Ramane de vazut daca si cand va deveni aceasta caracteristica o caracteristica permanenta.

In trecut, continutul din aplicatiile mobile ramanea in aplicatiile mobile. De exemplu, Instagram obisnuia sa permita vizionarea si interactionarea numai prin app-ul mobil.

CITESTE SI:  Acest iPhone a fost cel mai bine vandut in Statele Unite in primul trimestru

Cu toate acestea, mai tarziu, platforma Instagram din Statele Unite s-a extins pe web, iar utilizatorii pot naviga pe varianta web a Instagram la fel ca pe aplicatie.

In incercarea de a transforma platforma Snapchat pentru a fi mai captivanta, o stire de Axios a dezvaluit ca compania Snap intentioneaza sa testeze in premiera o noua caracteristica care sa permita anumitor tipuri de continut Snapchat – care obisnuiau sa poata fi urmarite doar in aplicatie – sa fie partajate in afara aplicatiei.

CITESTE SI:  Dell s-ar putea vinde unei companii pe care deja o detine

Asta inseamna ca chiar si utilizatorii care nu au un cont Snapchat pot urmari acel continut. Aceasta caracteristica include functii precum Snap Originals, Shows, Our Stories si Publisher Stories, iar cei care nu sunt utilizatori ai platformei vor putea accesa continutul impartasit de utilizatorii care folosesc Snapchat.

CITESTE SI:  Ce procent de continut european vor fi obligate Netflix si Amazon sa ofere in UE

Cand acceseaza acele linkuri partajate, utilizatorii vor fi dusi catre aplicatia in sine (daca o au instalata). Daca nu o au instalata, linkurile vor fi accesate printr-un browser mobil.

Potrivit unui purtator de cuvant al companiei Snap, acesta este un test in premiera si ramane de vazut daca va deveni o caracteristica permanenta. “Exploram constant modalitati de a facilita vizualizarea continutului atractiv si impartasirea acelui continut si altora”.