fbpx

Ce caracteristica s-ar putea sa nu aiba iPhone-urile pentru 2019

Ce caracteristica s-ar putea sa nu aiba iPhone-urile pentru 2019

Contrar asteptarilor industriei, analistul Apple, Ming-Chi Kuo, considera ca compania nu va integra o anume caracteristica in gama sa de dispozitive iPhone pentru 2019, spunand ca tehnologia nu este inca pregatita pentru revolutia realitatii augmentata.

Una dintre caracteristicile introduse in Apple iPhone X de anul trecut este sistemul de camera TrueDepth in partea din fata care este folosit de Face ID pentru a-i autentifica pe utilizatori, printre altele.

De asemenea, am vazut cum unele companii au profitat de avantajele senzorilor mai avansati – pentru realitatea augmentata – ceea ce i-a determinat pe unii sa se intrebe daca sistemul ar putea aparea si pe camera principala.

CITESTE SI:  Ce smartphone din Japonia impiedica capturarea selfie-urilor obraznice

Din pacate, daca sperati sa vedeti sistemul TrueDepth in partea din spate a iPhone-urilor companiei Apple pentru 2019, s-ar putea sa fiti dezamagiti sa aflati ca acest lucru s-ar putea sa nu se intample.

Asta potrivit analistului Ming-Chi Kuo care sustine ca sistemul TrueDepth s-ar putea sa nu ajunga pe iPhone-urile companiei Apple din 2019. El sustine ca motivul din spatele acestui lucru poate fi faptul ca TrueDepth, in actuala sa forma, este insuficient pentru crearea unei experiente revolutionare de realitate augmentata.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung Galaxy S6 Edge se indoaie sub aceeasi greutate ca iPhone 6 Plus

De asemenea, acesta indica faptul ca sistemul TrueDepth nu imbunatateste functia de fotografiere a dispozitivelor iPhone, ceea ce inseamna ca adaugarea acestuia nu ar avea rost.

In schimb, Ming-Chi Kuo sustine ca Apple ar putea pastra pentru iPhone-uri camera duala in 2019, in ciuda faptului ca am auzit zvonuri conform carora Apple ar putea adauga o a treia camera in partea din spate.

CITESTE SI:  Samsung reactioneaza la clipul video in care Galaxy S6 Edge a fost indoit

In orice caz, tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment, dar daca doreati un sistem de camera TrueDepth in partea din spate a iPhone-urilor Apple pentru 2019, se pare ca va trebui sa asteptati pana in 2020, cel putin. Asta daca se va intampla.