fbpx
Ce caracteristica noua interesanta va avea Apple Maps, conform surselor

Ce caracteristica noua interesanta va avea Apple Maps, conform surselor

Potrivit unei noi stiri de MacRumors, compania din Cupertino, Statele Unite, va implementa in viitor o noua caracteristica pentru serviciul de harti Apple Maps. Este vorba despre o caracteristica care deja exista pe Google Maps.

Una dintre caracteristicile in voga ale serviciului de harti Google Maps este capacitatea de a te informa daca un loc e aglomerat si la ce ora apare multimea de oameni de obicei.

Aceasta caracteristica interesanta este utila daca intentionezi sa vizitezi zona si doresti sa afli la ce ora ar trebui sa mergi pentru a evita aglomeratia, sau daca locul este in prezent aglomerat si poate ar trebui sa mergi in alta parte.

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care detectarea caderii este oprita pe Apple Watch Series 4 in mod implicit

Acestea fiind spuse, daca nu esti utilizator al acestui serviciu de harti si preferi Apple Maps, din fericire compania din Cupertino ar putea lansa o caracteristica similara in update-ul viitor iOS 14.5.

Asta conform unei stiri de MacRumors care a descoperit o sectiune actualizata in meniul Location Services din setarile de confidentialitate care detaliaza ce tip de informatii va colecta Apple de la utilizatorii sai Apple Maps.

CITESTE SI:  CEO-ul Google tocmai a anuntat ca Android are doua miliarde de utilizatori

O parte a sectiunii e in felul urmator: “In plus, atunci cand deschideti o aplicatie in apropierea unui punct de interes (de exemplu, o intreprindere sau un parc), iPhone-ul dvs. va trimite date de locatie intr-un formular anonim si criptat catre compania din Cupertino, iar compania il poate agrega si utiliza pentru a-i informa pe utilizatorii Apple Maps ca acel punct de interes e deschis si cat de aglomerat este”.

CITESTE SI:  Ce numar urias de obiecte poate recunoaste Google Lens

Aceasta caracteristica pentru Apple Maps e destul de similara cu cea a serviciului de harti Google Maps care iti poate prezenta in timp real si pe baza datelor de istoric cat de aglomerat este un loc in diferite momente ale zilei. Ce parere ai despre aceasta caracteristica noua si interesanta care ar putea fi implementata pe serviciul de harti Apple Maps in viitor?