fbpx

Ce caracteristica interesanta legata de Apple Pencil ar putea ajunge pe iOS 14

Ce caracteristica interesanta legata de Apple Pencil ar putea ajunge pe iOS 14

Apple Pencil e un stylus foarte bun, dar scump. Acest stylus poate fi folosit pentru iPhone-urile si iPad-urile companiei din Cupertino. Noi informatii spun ca iOS 14 va veni probabil cu o caracteristica foarte interesanta pentru Apple Pencil.

In ceea ce priveste stylus-urile, Apple Pencil e destul de scump. Cu toate acestea, utilizatorii au spus ca functioneaza bine cu tableta iPad Pro. Dimensiunea redusa si raspunsul prompt ale lui Apple Pencil arata ca e ideal pentru desenare, dar si pentru scrierea manuala de notite.

CITESTE SI:  VIDEO: Melodia Pokemon cantata de cantaretul original

Scrierea manuala consumand un timp mai redus decat tastarea. Conform unei stiri de MacRumors, publicatia a obtinut niste informatii care indica faptul ca iOS 14 ar putea include o caracteristica PencilKit care va putea transforma scrisul manual in text digital, de tipar.

Dupa cum se pare, aplicatia Notes permite utilizatorilor sa scrie manual text cu stylus-ul Apple si sa poata folosi acel text pentru cautare, dar nu converteste acel scris manual in text digital.

CITESTE SI:  VIDEO: Muzicianul Moby spune ca a ajutat la inventarea iPhone-ului

Cu toate acestea, cu noua caracteristica PencilKit a iOS 14, s-ar putea sa poti. Unul dintre exemplele pe care MacRumors le-a oferit este faptul ca Apple Pencil poate scrie un mesaj intr-o aplicatie iOS 14 si ca apoi mesajul poate fi convertit in text digital care poate fi trimis persoanei de la celalalt capat.

Cu toate acestea, inainte de a te entuziasma, publicatia MacRumors mentioneaza ca nu exista nicio garantie ca aceasta caracteristica interesanta legata de Apple Pencil va aparea in versiunea finala a iOS 14.

CITESTE SI:  WhatsApp Beta pentru Android vine cu comenzi rapide destul de inutile

Asta pentru ca s-a spus ca compania din Cupertino are o noua abordare legata de dezvoltarea de noi caracteristici pentru iOS, anumite caracteristici putand fi activate/dezactivate in functie de dorinta companiei de a le include sau nu in versiunea finala a sistemului de operare iOS 14.