fbpx

Ce caracteristica interesanta implementeaza Twitter pentru tweeturi

Ce caracteristica interesanta implementeaza Twitter pentru tweeturi

Reteaua sociala Twitter din Statele Unite lanseaza o anumita caracteristica care poate fi utila in special brandurilor si companiilor care posteaza tweeturi pe Twitter. Caracteristica se lanseaza doar pentru varianta web a retelei sociale.

Faza cu retelele sociale este ca iti poti impartasi cu usurinta gandurile, mai ales cand te pasioneaza subiectul. Se pare ca Twitter le ofera utilizatorilor o caracteristica de a-si programa tweeturile.

Asta inseamna ca, daca ai nevoie de ceva timp inainte de a posta un tweet, il poti scrie si sa-l programezi pentru a fi postat automat mai tarziu. Daca te decizi sa nu-l postezi, poti pur si simplu sa anulezi programarea. Sau il poti edita cu ceva mai succint.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Samsung Galaxy Note8 X 99 AVANT are un pret mare

Aceasta caracteristica de programare va fi grozava pentru brandurile si companiile care doresc sa anunte lucruri, acestea putand programa din timp un anunt pentru o anumita data, in loc sa se bazeze pe administratori de social media care posteaza manual tweeturile.

CITESTE SI:  Viitoarele smartphone-uri Lenovo cu sistemul de operare Android vor veni cu Android stock

In ciuda solicitarilor de a crea un buton de editare, compania Twitter din Statele Unite a fost ferma impotriva implementarii unui astfel de buton. Ideea este ca tweeturile sunt practic transpuneri ale gandurile din acel moment.

Cu toate acestea, compania Twitter din Statele Unite a venit cu diferite modalitati de a le oferi utilizatorilor un ragaz inainte de a apasa pe butonul de trimitere.

CITESTE SI:  Asa isi mentine Amazon angajatii in siguranta fata de coronavirusul Wuhan

Pe langa aceasta noua caracteristica de programare a postarii tweeturilor, Twitter a lansat anterior o caracteristica care incearca sa detecteze cuvinte sau expresii care pot contine cuvinte care sunt considerate daunatoare si le solicita utilizatorilor sa le modifice inainte de a le posta.

Ce parere ai despre caracteristica de programare automata a postarii tweeturilor pe Twitter? Crezi ca muritorilor de rand le va fi util asa ceva?