fbpx

Ce camera revolutionara integreaza noua drona DJI Air 2S

Ce camera revolutionara integreaza noua drona DJI Air 2S

Tocmai ce compania DJI din China a dezvaluit o noua drona, acum o luna, iar acum compania dezvaluie o alta drona. De aceasta data e vorba despre DJI Air 2S, cea mai recenta iteratie a dronelor DJI de dimensiuni medii.

Se poate remarca absenta branding-ului Mavic, ceea ce indica faptul ca compania DJI din China se diversifica. Nu e clar daca branding-ul “S” e un upgrade gen Apple, dar Air 2S pare cu siguranta o imbunatatire.

Designul pare aproape identic. Dar ceea ce important aici este camera. Air 2S ofera un senzor de camera de 1 inci (deci mai larg) care poate captura fotografii de pana la 20MP sau clipuri video 5,4K la 30fps (sau 4K la 60fps).

CITESTE SI:  Motorola lanseaza smartphone-ul Moto G5S Plus - specificatii oficiale

Aceste lucruri reprezinta un upgrade solid, in comparatie cu fotografiile de 12MP si clipurile video limitate la rezolutia 4K si la 60fps. Noua camera mai include zoom digital 4x, dublu fata de cel al lui Mavic Air 2. Exista si zoom 6x in modurile 2,7K si 1080p/60.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Samsung nu mai lanseaza playere Blu-ray in Statele Unite

Noua drona DJI cantareste 595g, in comparatie cu predecesoarea care cantareste 570g, ceea ce ar putea justifica timpul de zbor mai redus al noii drone: 31 de minute fata de 33 de minute.

Exista si alte upgrade-uri, cum ar fi o pereche suplimentara de camere pentru obstacole. Compania DJI din China sustine ca toti cei 4 senzori de obstacole au fost actualizati, cele doua noi camere permitand “zoom binocular”, ceea ce ii permite dispozitivului zburator sa identifice obiecte de mai departe si intr-un timp mai scurt.

CITESTE SI:  Compania care a brevetat un smartphone cu module de camera detasabile

De asemenea, poti pilota Air 2S de la o distanta de pana la 12km. Asta inseamna ca conexiunea video va fi mai stabila la distanta decat in cazul dronei predecesoare. Ce parere ai despre noua drona DJI Air 2S, cu camera de 12MP? La ce pret crezi ca se va vinde acest nou dispozitiv zburator cu camera de 20MP?