Ce camera impresionanta ar putea avea smartphone-ul Huawei P30

Ce camera impresionanta ar putea avea smartphone-ul Huawei P30

Compania chineza Huawei a impresionat piata smartphone-urilor cu primul sau telefon cu camera tripla – P20 Pro. Dar, din pacate, se pare ca capabilitatile foto ale acestui dispozitiv l-au pus in umbra pe P20.

Cu toate acestea, in 2019, compania Huawei ar putea aborda altfel lucrurile. Sursa Evan Blass spune ca P30 va fi o putere in domeniul foto si ca ar putea integra zoom 5x fara pierderi. Iar smartphone-ul P30 Pro ar putea fi si mai si, pentru ca ar putea integra o camera cvadrupla (cu 4 senzori) in partea din spate.

CITESTE SI:  Demontarea lui Samsung Galaxy Note Fan Edition dezvaluie maruntaie identice cu catastrofa de smartphone de anul trecut

Smartphone-urile Huawei din trecut au atras atentia in mare parte datorita faptului ca acestea erau considerabil mai ieftine, comparativ cu iPhone-urile si telefoanele Samsung.

Cu toate acestea, in ziua de azi preturile lor au crescut. Dar, in acelasi timp, Huawei si-a imbunatatit telefoanele, cum ar fi prin integrarea unor camere mai bune.

Multora le este greu sa nege cat de bune sunt camerele companiei chineze. Se asteapta ca acest trend va continua cu smartphone-urile sale de varf pentru 2019, Huawei P30 si Pro.

CITESTE SI:  NTT DOCOMO pare sa confirme supraincalzirea cipului Snapdragon 810

Intr-un tweet, Evan Blass a dezvaluit ca viitoarele smartphone-uri de varf ale companiei vor avea camere care ofera zoom 5x fara pierderi, un senzor de 40MP, unul frontal de 24MP si ca P30 va avea un sistem de 3 obiectivi.

Saptamana trecuta s-a dezvaluit presupusul design al lui Huawei P30 Pro prezinta un sistem de camera cvadrupla (4 senzori) in partea din spate.

CITESTE SI:  De ce oamenii trec de la Android la iOS si invers

Evan Blass mentioneaza ca acel sistem de camera cvadrupla este numai pentru modelul Pro si ca P30 ar putea avea una tripla. In orice caz, tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment.

Dar daca sunteti in cautarea unui nou smartphone care ofera capabilitati foto uimitoare, atunci poate ca smartphone-urile Huawei P30 si Pro ar putea merita sa fie avute in vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *