fbpx

Ce buguri serioase are cel mai nou update Windows 10

Ce buguri serioase are cel mai nou update Windows 10

Cel mai nou update Windows 10 (KB4512941) pentru sistemul de operare Windows 10 al companiei Microsoft din Statele Unite ar putea fi cel mai plin cu buguri.

Acum a aparut un nou bug in acel update, lucru dezvaluit de niste capturi de ecran postate de unii utilizatori ai sistemului de operare Windows 10.

Daca intentionezi sa-ti actualizezi PC-ul cu sistemul de operare Win 10 la cea mai noua versiune care e disponibila, atunci poate ca ar trebui sa iei in considerare sa-ti pui pofta in cui.

CITESTE SI:  Ce companie va lansa un rival pentru Netflix si cand

Asta pentru ca, conform unor informatii venite de la utilizatori, din cine stie ce motiv (sau bug), dupa ce au instalat cel mai nou update, ecranele monitoarelor lor au devenit portocalii.

Conform unui utilizator: “Cand pornesc Windows 10, ecranul de logare arata in regula, dar cand imi introduc datele de logare si apare desktop-ul, culoarea de schimba. Singurul element care isi pastreaza culoarea corecta este sageata mausului”.

CITESTE SI:  De la ce alta companie angajeaza Facebook un dezvoltator de top de cipuri, se pare

In cele din urma, utilizatorii se vor pricopsi cu un ecran de culoare ciudata, dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus. Retineti ca asta nu inseamna ca update-ul a deteriorat monitorul PC-ului.

In schimb, pare ca actualizarea a afectat vechile placi video si vechile drivere. Exista unii utilizatori care spun ca, odata ce si-au actualizat driverele, culoarea ciudata si acel bug au disparut in intregime.

CITESTE SI:  NSA suspenda colectarea emailurilor americanilor

Alti utilizatori au dezinstalat cel mai nou update pentru sistemul de operare Windows 10 pentru a repara bug-ul. Acesta nu e singurul bug care afecteaza update-ul KB4512941.

Anterior, s-a spus ca, in urma acestui update pentru sistemul de operare Windows 10, din anumite motive, Cortana a inceput sa consume multe resurse pe computere. Sa speram ca Microsoft e constienta de aceste bug-uri si ca lucreaza la solutii.