fbpx

Ce bug-uri grave Windows 10 confirma Microsoft

Ce bug-uri grave Windows 10 confirma Microsoft

Update-urile Windows 10 ale Microsoft nu sunt intotdeauna bune. Acest lucru a fost observat cu numeroase ocazii, un update putand cauza mai multe bug-uri decat rezolva.

Odata cu update-ul Windows 10 KB4515384 al companiei Microsoft din Statele Unite, meniul de start si cautarea pe desktop nu mai functioneaza pentru unii utilizatori.

Microsoft a explicat aceasta problema. Deci daca nu poti lansa meniul de start si nu poti folosi functionalitatea de cautare de pe desktop, acest lucru e un mare inconvenient.

CITESTE SI:  Autoritatile din Germania sustin ca colectarea de date a Facebook este abuziva

Problema cu consumarea resurselor procesorului cu primul update Windows 10 din septembrie a fost nasoala si nu a fost o experienta placuta pentru utilizatori.

Dupa acel bug cu consumul de resurse, solutia la acesta din partea companiei americane Microsoft a venit cu un alt bug grav. De asemenea, un lucru interesant de remarcat e faptul ca defectul de cautare pe desktop a fost intalnit de unii utilizatori si in update-ul anterior.

CITESTE SI:  Impresionant. Ce joc a fost portat neoficial pe consola Nintendo Switch folosind Android

Deci ar fi trebuit sa fie reparat pana acum. Chiar daca Microsoft mentioneaza ca un numar mic de utilizatori Windows 10 se confrunta cu acest bug grav, pare foarte clar ca e un defect destul de grav.

Daca nu ai instalat inca update-ul KB4515384, recomandat ar fi sa mai astepti daca nu esti sigur ca e totul in regula. Se pare ca in aceasta luna compania din Statele Unite nu prea a lansat actualizari Windows 10 stabile.

CITESTE SI:  GTA V este cel mai bine vandut joc al tuturor timpurilor in Statele Unite

Cu toate acestea, gigantul Microsoft din SUA a recunoscut acest bug grav in documentatia sa oficiala pentru bug-urile cunoscute pe acest sistem de operare. E posibil ca acum nu exista disponibila o solutie pentru defect.

Conform documentelor oficiale, cei de la compania Microsoft din Statele Unite investigheaza bug-ul grav cauzat de update-ul Windows 10 si vor oferi o noua actualizare cand vor fi disponibile mai multe informatii.

Sursa imagine: Flickr.com