fbpx

Ce bug iOS 13 te impiedica sa te loghezi in aplicatiile bancare cu Touch ID

Ce bug iOS 13 te impiedica sa te loghezi in aplicatiile bancare cu Touch ID

Daca ti-ai actualizat recent iPhone-ul la iOS 13, poate ca ai observat ca nu te mai poti loga in anumite aplicatii, cum ar fi aplicatiile bancare, aplicatia 1Password si alte aplicatii. Dar ar putea exista o metoda de ocolire a bug-ului.

Se pare ca bug-ul din iOS 13 afecteaza iPhone-urile mai vechi cu Touch ID – solicitarea de a folosi acest senzor de amprente nu mai apare. Metoda de ocolire e sa plasezi amprenta in spatiul rezervat pe ecran, chiar daca acea fereastra nu mai e vizibila.

A existat o perioada in care Apple a lansat update-uri iOS pline cu bug-uri. Ulterior, Apple a confirmat acest lucru si a promis ca viitoarele update-uri vor trece prin verificari de calitate mai bune.

CITESTE SI:  Tara in care Apple va lansa pentru prima data boxa inteligenta HomePod pe data de 23 august

Acest lucru a fost adevarat o perioada, dar mai tarziu a inceput sa para ca update-urile vin iar cu bug-uri. Asta pentru ca a aparut un alt bug iOS 13 care se pare ca interfereaza cu modul in care utilizatorii se logheaza la aplicatiilor lor bancare.

Practic, daca inca folosesti un iPhone cu iOS 13 si care vine cu senzorul Touch ID, te-ai putea confrunta cu nereguli precum faptul ca nu te mai poti loga in aplicatia bancara pentru ca solicitarea de a folosi Touch ID pur si simplu nu mai apare.

CITESTE SI:  10 minute de liniste este melodia din top 50 de pe Apple iTunes

Aceasta dificultate de logare pare sa afecteze si  aplicatiile managere de parole, cum ar fi 1Password (solicitarea pentru Touch ID nu mai apare). Cu toate acestea, dupa cum se pare, fereastra pentru Touch ID este inca acolo, doar ca nu e aratata din cauza unui bug in iOS 13.

O solutie pentru bug-ul din iOS 13 nu a aparut (cel putin nu imediat). Dar se pare ca te poti loga normal prin plasarea amprentei pe butonul Touch ID. Nu e clar exact de ce fereastra pentru senzorul Touch ID nu apare, dar probabil ca aceasta situatie este deranjanta pentru utilizatorii care nu stiu ca e inca acolo, doar ca e ascunsa.

CITESTE SI:  Un analist sustine ca vanzarile de iPhone-uri vor intra in declin anul viitor

Recent, au fost descoperite cateva bug-uri in iOS 13, unul dintre ele permitand aplicatiilor tastaturi terte sa aiba acces complet la iPhone, chiar daca utilizatorul nu si-a dat acordul.

Facebook