Ce bug are Twitter si care afecteaza cronologiile multor utilizatori

Ce bug are Twitter si care afecteaza cronologiile utilizatorilor

Platforme de social media precum Facebook, Instagram si Twitter le permit utilizatorilor sa aleaga pe cine sa urmareasca. Asta inseamna ca ceea ce vezi in cronologie ca utilizator sau in fluxul de stiri ar trebui sa fie de la oameni sau branduri pe care ai ales in mod explicit sa le urmaresti.

Deci va puteti imagina surpriza unor utilizatori ai retelei sociale Twitter cand au descoperit tweet-uri nedorite in cronologiile lor. Acest lucru a fost initial descoperit de utilizatoarea de Twitter @TappyPaws care a reperat mai multe tweet-uri politice in cronologia ei, iar aceasta a speculat apoi ca este modul companiei de a-i scoate pe oameni din bulele lor si de a incuraja interactiunea cu oamenii cu opinii si puncte de vedere diferite.

CITESTE SI:  Compania GoPro a renuntat la divizia de drone

Cu toate acestea, potrivit companiei Twitter, nu pare sa fie cazul, pentru ca de vina pare a fi un bug al cronologiei pe care compania il cauta si pentru care lucreaza la o solutie.

Vorbind pentru Engadget, un purtator de cuvant al Twitter a spus, “Acesta nu este un test. Acesta este un bug care implica Like-uri si la care lucram pentru a-l repara. Aceasta problema afecteaza numeroase conturi de utilizatori”.

Twitter s-a confruntat cu critici in ultimul an, pentru ca compania a fost acuzata pentru multe lucruri, cum ar fi de shadow banning. De asemenea, compania a generat controverse atunci cand a refuzat sa elimine tweet-uri si postari despre care se considera ca sunt false, compania declarand ca nu este arbitrul adevarului.

CITESTE SI:  Samsung incepe sa produca cipuri de memorie de 256GB

Intre timp, utilizatorii Twitter – care doresc sa scape de tweet-urile algoritmice din cronologie – trebuie sa stie ca Engadget l-a indicat pe utilizatorul Andy Baio care a impartasit un filtru de cautare care practic ar arata doar tweet-urile persoanelor pe care le urmariti, nimic mai mult si nimic mai putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *