fbpx

Ce browser va deveni si manager de parole

Ce browser va deveni si manager de parole

Conform unei noi informatii, un anumit browser web se va transforma si va deveni nu doar un simplu browser, ci si un manager de parole. Astfel, acel navigator web va putea stoca parolele si le vei putea folosi si in alte aplicatii, cum ar fi Facebook si Twitter.

Acei utilizatori care utilizeaza intensiv sau exclusiv browserul Google Chrome, probabil sunt familiarizati cu faptul ca acesta vine cu propriul instrument de memorare a password-urilor care le poate memora datele de autentificare pentru site-urile web.

CITESTE SI:  Microsoft lucreaza la aceasta aplicatie pentru Mac-urile cu cip M1 ale Apple

Cu toate acestea, un update la varianta iOS a Google Chrome va extinde acea caracteristica. In cea mai recenta versiune beta pentru Google Chrome iOS, se pare ca compania Google din Statele Unite va extinde functia de memorare a password-urilor.

Adica, in loc sa memoreze doar parolele folosite in acest browser, acele password-uri memorate vor putea fi folosite si de alte aplicatii. Acest lucru transforma eficient Chrome intr-un fel de manager de parole.

CITESTE SI:  Cum functioneaza ochelarii inteligenti ce detecteaza coronavirusul Wuhan

Acest lucru inseamna ca, daca folosesti pe smartphone-ul iOS aplicatii precum Twitter sau Facebook si ai password-urile stocate in Google Chrome, te vei putea conecta la acele aplicatii prin folosirea password-urilor stocate in acel browser.

Acest lucru va fi similar cu modul in care functioneaza si alte managere de password-uri, cum ar fi LastPass si 1Password. Managerele de parole sunt destul de utile, deoarece iti stocheaza password-urile si iti permit sa generezi password-uri eficiente.

CITESTE SI:  De ce presedintele Donald Trump nu are voie sa blocheze utilizatorii de Twitter

Functia de manager de parole a browserului web Google Chrome pe iOS este inca in versiune beta, dar ne asteptam ca in cele din urma va aparea si in versiunea finala. Ce parere ai despre asta? Crezi ca utilizatorii iOS vor folosi functia de manager de parole a browserului web Google Chrome?